Arbetslös

Snacka om att inte uppdatera ofta här inte........ja, ja sånt är livet.



Bäbisarna har flyttat för länge sedan och lilla Arwen är kvar här hos oss. Lillskruttan är sin mor upp idagen när det gäller beteende.......högt, lågt och överallt innebär det!!

Wizla har börjar tickat uppåt i vikt rätt regält och även om jag försöker intala mig själv att det bara är mat i magen så tror jag tyvärr att det är bäbisar i magen igen.
Taggen var ju på henne när ho löpte fast vi försökte skilja dem åt så fan alltså att han lyckades nog få till det.
Planen var väll inte direkt att få en kull till med Wizla och speciellt inte så tidigt efter den förra.
Lova där emot har heller inte löpt på ett tag men Taggen och Lova tycker inte om varann så jag tror inte han fått till det med henne. Plus att hon tickar INTE upp i vikt utan hon har snarare gått ner lite sista tiden.

Hopplöst fall!

Just det, jag är numera arbetslös. Efter en lång sjukskrivning tog jag beslutet att säga hej då till Transcom då stället är ett helvete. Finns inte en chans att må bra i det huset så nu är jag kvitt Transcom forever!!
Känns sååå jäkla gött att inte behöva gå dit igen samtidigt som jag har lite panik över vad framtiden har att visa mig............man blir inte rik på att inte ha ett jobb det är ju klart!!


Nu ska jag försöka komma igång med Partylite igen är tanken. Hade mitt första party igår efter nästan 1år utan......det var jätte kul. Måste bara få in lite bokningar bara så kom igen nu folket, hjälp mig!!

Har börjat sy lite katt grejer vilket är skitkul så länge symaskinen inte jävlas med mig.
Kattbäddar och hängmattor till utställningsburen bl.a. Kommer lägga upp det på hemsidan (www.tretroll.se) under tillbehör så gå in och titta. Än så länge är det inte så mycket grejer men jag ska försöka hitta på lite mer som är roligt att göra.

Har massor mer att skriva men nöjer mig med detta så länge. Här kommer några bilder!




Lova har mjuknat lite vad det gäller Arwen......eller så var Arwen bara för smutsig!


Wizla!


Taggen!!


RSS 2.0