Ronja

Idag har Ronja lämnat oss för en färd upp till himlen. Hon har varit dålig i några dagar  och idag tog vi beslutet att hon skulle få slippa all smärta. Hon hade fått ett jätte sår på ena höften som var vädigt infekterat. Man fick inte rör henne för då small det så det blev säkrast för barnen och de andra katterna så här.
Jag har gråtit massor vilket lett till att migränen jag hade på förmiddan idag blev olidlig till slut. Kan säga att det var inte kul att berätta detta för barnen. Usch!!

Ja de sista veckorna har varit hopplöst jobbigt med alla sjuka katter hit och dit. Tror att Gizmo är på bättringsvägen ialllafall.

Helgen spenderade jag i göteborg. Fredag blev det Liseberg med Anna-Karin och vi åkte massor med karuseller.....BALDER!!!!! Såååååå KUL!!
Lördag var det konferans dax och på kvällen var det galamiddag. Försökte ta lite kort men då jag inte hade kameran med mig så fick jag lita på telefonen och det var en stor miss då denna JÄVLA telefon la av under galamiddagen så jag inte fick igång den förens sent på natten.........telefonen åker i väggen snart.

Det var ett super uppträdande med Peter Johansson från Champions of rock......han var helt underbart bra och för att inte tala om SNYGGGGGGG!
Ja hela helgen var helt kanon bra. Tack Party Lite!!

Ja nu har jag uppdaterat lite i allafall.....det får duga för nu ska jag sova.
Kommer lite bilder nån dag när jag orkar och har tid.
Hare gott!!



snart orkar jag inte mer....

Ja kan inte påstå att livet leker direkt. Dessa katter tar knäcken på mig. Sedan i helgen har lilla Gizmo haltat så vi var iväg till veterinären i måndags men de hittade inget fel. Dock om han inte blev bättre eller om han blev värre så skulle vi återkomma imorgon för en röntgen så fram med plånboken bara för han har inte blivit bättre utan snarare sämre.

Ger upp det här med avel snart innan det ens har börjat. Bläääääääääää!!

 På fredag bär det av till Göteborg för min del och en jäkla massa annat folk också då det är dax för PL konferans.........jäj!!
Ska bli sååå kul!! 

Ja det har inte blivit mycket bloggat i sommar och det kommer det inte bli idag heller då jag har mega ont i skallen...IGEN!
 
Orken är på vippen att ta slut.

Hare gott

Vilken cirkus......

Jag har alltid sagt att det vilar en förbannelse över oss med massa otur hela tiden och det fortsätter bara med massa strul.

I torsdags fick vi våra snälla vänner Charlie och Jenny att vara barnvakt till våra tretroll så gubben och jag drog iväg ca 35 mil neråt i landet för att hämta enliten maine coon hona som vi ska ha till avel är det tänkt. Vi åkte i och försig fel så den resan blev 40 mil istället. Väl där så fick vi se underverket live. En liten och väldigt mager hona med namn Misty Mist. Ja det var inget snack om saken hon skulle med hem med dom fina färgerna.
Sedan vidare ca 25 mil uppåt i landet igen till Färgelanda för att hämta en hane med namn Gigolo (ska heta Gizmo) som vi ska ha till avel och den bjessen är det vakraste jag sett. Inget snack där heller utan han skulle med hem.
Sedan bar det av hemmåt ca 25 mil till. Väl hemma kl. 23.30 efter en resa på 90 mil och många timmar imellan åkandet så släpte vi ut de små liven här hemma. Silver backade direkt när den lilla skruttan började morra och han har knapt vågat sig in sedan dess.......våran ''lilla'' silver.
Natten var lite jobbig då vi hade 2 små liv i sängen. Misty var/är inte så förtjust i de andra katterna så när Gizmo blev för nyfiken mitt i natten o gick fram o sniffade på Misty blev det ett jäkla morrande......jippi!





Igår var det dax för besiktning av Misty så det var bara att åka till veterinären. Väl där visade det sig att stackar lilla Misty har ''kroksvans'' vilket innebär INGEN avel och INGET utställande...............VAD I HELVETE!!!!!!
Hela värden rasade samman känns det som.
För att göra en grötig saga kort så har vi ingen nytta av henne efter som vi SKA avla. Men den lilla magra kraken SKA inte tillbaka till de där JÄVLA uppfödarna som jag lovar kommer inte undan med detta. De har i och försig erbjudit återköp men jag vill inte att stackars Misty ska behöva åka 35mil igen tillbaka till några som TYDLIGEN inte kan sköta om djur och heller inte kan något om dem för tydligen ska alla uppfödare kolla sinna djur för bl a ''kroksvans''.
Ja just nu vet jag inte vad som kommer att hända riktigt. Är väldigt glad för att Gizmos uppfödare är en helt underbar och vänlig människa.....tack Maria.

Till annat.......ikväll blir det tjejkväll hos Karin. Ska bli skönt att komma hemmifrån en stund men jag känner att jag inte riktigt har tid då vi håller på med kattgården. Idag ska jag måla katthuset en gång till så jag ska sätta igång med det nu.

Gizmo är en svart-smoke renrasig maine coon med stamtavla.
Misty är en blå-tabby renrasig maine conn med stamtavla.

Hare gott//

RSS 2.0