Skriver vad fan jag vill...............

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade........kan bero på dumma komentarer!!

Om jag nu vill vara negativ på MIN blogg så låt mig vara det. Ingen tvingar er att läsa.
Detta är mitt sätt att få ut mina negativa och positiva tankar!!

Så här kommer det!!!!!!!!!!!!!

Ärendet med Misty har nu löst sig.......ja vi kan ju inte avla på henne men allt annat är nu löst.
Tyvärr har det hänt en hel del gällande Gizmo.
Han har varit halt så efter 2 besök hos veterinären i Karlskoga så insåg vi ännu en gång vad inkompetenta de är och åkte istället iväg till Karlstads djursjukhus.
Där blev han sövd och röntgad. När han var på väg att vakna igen så kom de och sa att de behövde ta fler bilder då det såg konstigt ut på röntgen. Så de sövde han igen och tog fler bilder.
Nu kom beskedet som man aldrig kunnat tänka sig..........han har en fraktur på bäckenet......VA!!!!!!!!
NÄR?? VAR??? HUR???
De kunde inte göra mer utan skickade en remiss till Strömsholms djursjukhus.
Där var vi i måndags och fick lämna kvar han då de skulle göra en skiktrönten och sedan troligen en opperation för att sätta in en skruv i bäckenet. Våran fråga var ju självklart om han kommer att kunna avlas på och det kunde de inte svara på.
Väl hemma på måndag eftermiddag ringde veterinären som gjort skiktrönten och så kom ytterliggare ett besket vi aldrig kunnat tänka sig.
Det var ingen fraktur utan en medfödd missbildning på bäckenet samt sista ryggkotan.................AVELSFÖRBUD!!!!!!!!!! Dessutom finns risk att han kommer få problem när han blir äldre.
Ja när man inte tror det kan bli värre!!
Nu har vi alltså 2 st Maine Coon katter som skulle avlas på och båda har avelsförbud!!
ORKA, ORKA!!! Nä jag orkar snart inte mer.

Ja så nu står vi i valet och kvalet hur vi ska göra med dessa 2 älskade små djur. Vi ska ju starta uppfödning så vi kan ju inte ha kvar dem båda två som sällskapskatter då vi redan har 3st sedan förut. 5st till sällskap är lite väl tycker jag då vårat hem inte är det största.

1:a tanken var att sälja vidare Gizmo för en liten slant då han har så lätt för att anpassa sig i nya miljöer. Men då han kanske inte kan leva ett långt liv om han får problem med sitt bäcken så känns det inte så bra.

Tanken är kanske att sälja vidare lilla Misty istället som sällskapskatt då hennes kroksvans inte är något problem för henne. Som kastrat kan hon ställas ut på utställningar även med kroksvans.
Kanske Anna är intresserad??? Jag vet att du skrivit det förut?!?!

Känns jätte jobbigt då man fäst sig så vid de små med då vi ska hämta en ny (avels) hona om cirka 3v så kan vi inte ha alla kvar.

Usch att det skulle bli så mycket skit av allt detta.





Nä nu ska jag ta och skörda lite på farmen......tur att det inte är berondeframkallande med Facebook!!!
Hare gott//

Dumma kommentarer!!!

Tack men dumma kommentarer undanbedes. Kan man inte skriva sitt namn och email så behöver man inte kommentera alls på MIN blogg.

FATTAR NI ELLER SKA JAG TA DET PÅ NÅGOT ANNAT SPRÅK OCKSÅ?!?!?!?!

Är trött på dumma kommentarer så nästa steg blir att lösenordsskydda bloggen!

Tack alla söta människor som läser min blogg! :-)

bläääääääääääää

Mår pest.....................URK!!
Magen är körd och jag mår allmänt piss. Har varit alldeles för mycket dåligheter med katterna sista tiden.
Senaste var i måndags då vi fick åka iväg med Silver som varit dålig hela helgen. Slutade på en summa på 1400:- bara då försäkringen gick in på engång och tog en liten del. Billigt!!
Ja han mår bättre nu iallafall. Kraken har fått en halsinfektion vilket lett till svullna och röda halsmandlar så nu äter han penicillin.
Orkar snart inte med mer skit med sjuka katter. Gizmo mår bättre men är fortfarande halt efter diverse mediciner.
Vi har hittat en ny avelshona som i dagsläget är 7v. Så nu gäller det att få alla katter friska annars får hennes flytt till oss om 5v vänta lite. Kan inte ta in en katt till om det inte stabiliterat sig här hemma.

Tanken var att lägga upp lite bilder men då jag förlitade mig på mobilen när jag var i Göteborg så kan jag glömma det för de bilder jag lyckades ta är alldeles suddiga. Kan säga att jag är rätt missnöjd med denna jävla telefon.
KÖP INTE NOKIA N97 den är värdelös.

Go Natt//

RSS 2.0