Tröttnat på att blogga

Jag har tröttnat på att blogga för jag har aldrig något kul o skriva. Alla andra skriver om kläder o mode och lägger upp dagens klädval men sånt orkar inte jag att hålla på med.
Speciellt inte under semestern då jag nästan är hemma dygnet runt och då bara går i myskläder......näää det skiter jag allt i.

Nu har det gått 4v på semestern och det är bara 1v kvar o jag/vi har verkligen inte gjort ett dugg. Kattgården är inte klar då gubben har hållt på att laga våran Volvo samt bror sins volvo och nu har vädret gett upp så vem fan vill vara ute.

Hade en jättebra dag i tisdags med familjen Jarl. Vi åkte till Lindesbergs badhus vilket var en stor hitt. Badhuset var mindre än vårat men fan så mycket bättre. Hela familjen kunde hålla till i en o samma pool som höll en temp på 29 grader vilket jag tycker är super.

Äventyrsbadet Energikällan i Lindesberg!


Då det var relativt fint väder i tisdags så hade vi badhuset nästan för oss själva.
Vi hade jättekul allihoppa.
Det fanns en 47 m lång vattenrutschbana med tidtagning vilket Daniel hade mest kul i och bubbelpool/massagepool som var 38 grader i, virvelkanal, gejser, vattenkanon mm.

Kan rekomenderas tycker jag. Billiggare än gustavsvik som dessutom alltid är så mycket folk.

Nä nu ska jag hugga tag i dagens sysslor vilket betyder inget alls!!

4-års kontroll av lilla trollet

Började dagen med 4-års kontroll för Jasmin. Gick jätte bra om man bortser från hörseltestet som inte gick någe vidare men det anade jag då hon sista tiden inte hör någonting. Blev en remiss till öron samt en remiss till ögon också då hennes skelögdhet tydligen inte var så bra. Det är bara lite men ändå!

Har haft storborstning av nästan alla katter idag (inte Silver för han är bara ute o ränner). Efter flra timmars borstande blev det duschen med Gizmo och sen Wizla. Wizla måste ju bli fin när hon ska visa upp sig i helgen för en uppfödare i Karlstad.

Nu ska jag slappa framför TV:n med en Mojito som inte alls blev som jag ville men med lite socker i så blev han god iallafall!

Skål!!

2v har redan gått!!

Det har redan gått 2v på semestern och jag har verkligen inte gjort ett skit. Lite småsysslor i huset bara. Å andra sidan är det ju det semestern handlar om att inte göra något.....eller??

Igår hade jag besök av Persan en sväng och så kom Mariette förbi en sväng också. Trevligt med lite vänner på besök.

Hade även besök av en man som tittar förbi var 4-5år ungefär! Fick en mindre chock när han kom in genom dörren.
Det var trevligt att se att han lever och mår bra.
Sanna frågade när han hade åkte vem han var och Daniel vrålade från köket.............mammas ex!!!
Sannas kommentar....................mamma har du varit kär i någon innan pappa.............ööööööööööööööööööö..........va..........nja...........jo...........öööööööööööööööö...........mer fick jag inte fram. Försökte förklara att han var en gammal vän och även gammal klasskamrat till moster.

Nu kommer snart klassbilen så det är bäst o följa med barna ut..................helhispiga ungar!!




*


Wizla 1år

Idag fyller Wizla 1år. Redan stora damen!






Provar mobilblogga! Loggade in via mobile...

dsc_0002 (MMS)

Provar mobilblogga! Loggade in via mobilen på bloggen och jag kunde skriva rubrik men när jag skulle skriva själva texten så gick inte det. Mycket irriterande! Jag vill ju kunna blogga från min nya mobil utan att ta det sms vägen för det kostar ju massa pengar. Inte vet jag hur man lägger in bilder heller. Jag gör en test helt enkelt. Kramizar


Karlstad

Igår var vi till Karlstad Smådjursklenik med Wizla. Hon flåsa som en hund hela vägen dit och hem o då har vi ändå en fläckt på buren så det var inte varmt åt henne. Hon tycker helt enkelt INTE om att åka bil.

Själva röntgen gick bra men nu återstår bara att få bilderna granskade av PawPads. Tyvärr såg till och med vi att det var lite på höger höft kula som såg lite suddigt ut. Bara hoppas det är så lite att det är ok för avel. Men med våran ihållande otur så.........................................bläääääääääääääää!

På tal om otur så har min mobil (Vivaz) pajja. Den funkar ju men det tjuter liksom i högtalaren när man pratar i den så jag får helt enkelt ge fan i o prata!!
Ska in till Örebro imorgon o kolla Mediamarkt så jag får svänga förbi Siba o lämna in den på lagning. Tyvärr har jag sålt alla överflödiga mobiler jag hade för att kunna köpa Taggen så jag har tyvärr inge i reserv. Men jag nås på hemtelefonen de stunder jag är hemma vilket typ är 23h om dygnet.
Kanske kan låna Sannas lur så jag kan vara anträffbar.

Skulle väldigt gärna köpa mig en SE x10 (den stora) men jag får inte köpa någon ny för gubben. Smart som jag tyckte jag var så kunde han ju ta min Vivaz när den är lagad så har vi hans gamla harv i reserv. Han behöver verkligen en ny men bara vägrar köpa en ny. Han har ingen bindningstid kvar sedan länge så han kan förlänga abbet men icke sa nicke!!


I helgen flyttar de små.................alla utom stora hanen som inte är såld. Kommer att bli tomt utan de små.

Hare gott//

TID

Nu borde jag få lite tid över så jag kan hinna med o blogga...................SEMESTER i 5v...................GÖTT!!!
Eller nja det är ju skönt att slippa jobba men mindre roligt med ungar som bara bråkar hela tiden.

På tisdag bär det av till Karlstad med Wizla på höft röntgen..................lite nervöst är det. Tänk om det visar sig att hon har fel på någon höft så vi får avelsförbud...........då bryter jag ihop.

Har varit lite väl mycket tråkigheter sista året så jag orkar inte med mer...............TÄNK POSITIVT helt enkelt så ska det nog gå bra..........hoppas jag!!

På fredag är det dax för slutbesöket hos veterinären för de små.
2 bäbisar har redan flyttat men kommer hit på fredag för vaccinationen.
Sedan flyttar Lukas och sista honan så det är det bara den stora hannen kvar...................NÅGON som är intresserad!
Här kommer lite bilder!!






Lilla Lukas!


Denna svarta prins är TILL SALU!!



Trevlig helg!!

( tretrollz.blogg.se )

RSS 2.0