Tacka vetja yttrandefrihet!!

Eller hur....håller ni inte med??

Ja, jag tycker det är bra iallafall!!

Nu till något annat..........KATTER........suprice.......ja Tussi ska bli mamma! Beräknat till runt den 12 April........ska bli så spännande. Nu kan man nämligen se på ¨pupparna¨ att det är bäbisar på G.  Lilla skruttan ska få bäbisar....hihi!!
Ja o Kasper ska ju bli pappa. Det är pappas långhåriga och svarta katt som fått äran att få till det med Tussi.
Efter den kullen blir det kastrering på Tussi då det inte ska vara några mer blandningar då det är renrasigt med stamtavla som gäller sen. Trodde inte vi skulle få vårat stamnamn så fort.
Vi har fått vårat stamnamn godkänt men det blev inte det vi önskade i 1:a hand eller i 2:a hand eller i 3:e hand utan det 4:e och sista vi önskde blev det. Lite tråkigt men det blev ju lätt att komma ihåg då jag har det namnet på typ allt annat _______________ SE*TreTroll's  ______________ har ju hemsida redan med detta namn samt blogg!
Nu behöver vi bara hjälp av Charlie o fixa till hemsidan i ett bra utförande!

Wizla har börja tickat uppåt i vikt igen vilket känns skönt. Har kört med kattungefoder i några veckor som börjar ge effekt men tyvärr inte bara på henne utan på en lite för rund Gizmo också. Men det är smällar man får ta för jag måste få upp Wizla mer i vikt samt Tussi nu när det är smått i magen på henne men hon känner nog det själv för hon äter bara av kattungefodret och kletmaten just nu.

Var in till örebro med Therese idag utan familjen vilket var trevligt. Fyndade lite kläder till barna. På Ikea blev det lite ljus samt filtar och en kattbädd till den blivande mamman då hon måste ha något att bädda i.

Har inte jobbat på en hel vecka men inte mår jag någe bättre för det. Usch vad trött jag är på magen. Önskar att det gick att göra något åt denna mage men just nu kvittar det vad jag än gör så är den kaputt.


Blivande mamma!!

Tänk positivt!!

Ja visst ska jag tänka positivt.

Har varit hemma o vabbat sedan i onsdags förra veckan då sanna och saga varit sjuka men det positiva är ju att jag sluppit jobba :-)

Pga allt strul men jobbet har jag väldigt ont i min mage men det possitiva är ju att jag vet att jag lever ;-)

Hade ljus och klädparty i måndags och det var väll ingen höjdare men det positiva är ju att det var några som kom i alla fall ;-)

Jag har beslutat att sluta sälja Partylite då jag inte orkar hålla på att knåpa ihop partyn längre men det possitiva är ju att jag slipper ju tjata på folk nu:-) (lägger det på hyllan ett tag så jag har bara de partyn som är inbokade)

Nu ska jag åka med Sanna till doktor för hon har feber o ont i örat men det positiva är ju att hon förhoppningsvis får medicin för det!

Tjingeling!


Har hittat uppfödare....

....i norge.....Tojo Polaris heter dom. Har så superfina coonisar. Där ska jag köpa katt!!

Beskåda denna spottade coonis!


.......sååååååååååååå vacker!!

Kolla boxen (nosen+mun för den som inte vet) på denna och vilka öron....bedårande!!


Tänk om våran Wizla kunde vara så här vacker när hon växt färdigt!!


Hon ser lite klen ut lillskruttan!!


Måste hålla koll på musen!!



Gizmo ser lite grövre ut.......är så söt med ett vitt morrhår!!


Silver är såååå trött!!

Blir så jäkla trött på allt....

Då har man jobbat en hel vecka igen......hade visserligen semester i onsdags för dagis hade stängt men ändå. Två veckor i rad utan sjuka barn eller sjuk själv.....kors i taket.

Varning för kommande inlägg.....har vaknat på fel sida idag och kan inte påstå att en skitdag på jobbet gjort det bättre!!!!!!

Skickade ut inbjudan i onsdags för det kommande Ljus+Klädpartyt. Blir lite kombo med Partylite och meandi. Skickade ut ca 40 inbjudningar och det är så många som 3 som svarat att de kommer........helt jävla sjukt. Att det ska vara så svårt att få ihop folk. Meandi förtjänsten går ju inte på vad mycket jag säljer utan vad MÅNGA som kommer så tack alla 3 som kommer.
Som jag skrivit om förut så frågade jag lite innan jag började sälja Partylite om det var någon som var intresserad av att ha party och det var flera som sa SJÄLVKLART.........de menade nog SJÄLVKLART INTE!! Hade jag vetat att det skulle vara så jävla svårt att få bokningar hade jag aldrig gett mig in i säljandet men så är det när man tror att folk talar sanning!!

Dagen på jobbet har varit skit och dessutom kom chefen förbi en stund innan jag slutade och sa att mitt specialschema var avslagit..........VA!! Jag har till och med läkarintyg men det bryr sig tydligen ingen om.....det är ju bara en rekomendation fick jag höra. Så har jag otur ska jag börja jobba kvällar och helger nu. Helgerna kan jag ställa upp på men kvällarna sabbar ju hela min ''rytm''. Jag har ju inte fått läkarintyg för skojskull direkt.  Nu kommer jag gå o reta mig på detta hela helgen....jippi!!

Ja nu har jag fått ¨spy¨ ur mig lite skit så nu ska jag äta taco med familjen för min sura men snälla man har lagat mat!!

RSS 2.0