Ork, tid, lust ja det är något jag skulle behöva!

Förstår inte vart all tid tar vägen. Förr bloggade jag i allafall ett par gånger i veckan men nu blit det typ 1gång i månaden....kanske!

I och för sig så blir det att jag uppdaterar hemsidan istället nu när huset är fullt med kattungar.

Vi har beslutat att gå ner till 6500:- för kattungarna istället för 7000:- då vi nu har så många och jag vill inte bli sittande kvar med 13 kattungar inte.
Ni tänker säkert att 500:- är väll inte mycket att gå ner i pris men ta det gånger 13 får ni se!!!!!!!!!!!!

Det är inte gratis att föda upp katter som många kanske tror. Om 2½v är det dax för 1:a vaccinationen för x-men kullen vilket kostar ca 1200:-. Sen är det slutbesiktningen som kostar det dubbla. Stamtavlor 1800:-. För att inte tala om kattsand som den går en hel del av och mat, slittage, annonsering..............ja jag kan fortsätta ett tag.
Denna gång har vi inte behövt hyra in en hane vilket gör att det blir ''lite'' billigare men om man räknar på vad vi lagt ut i pengar på att köpa in och hämta avelsdjur så kommer vi kanske tjäna ihop alla pengar efter dessa kullar!

Jag är jättesugen på att behålla lilla Aurora ur Lovas kull då hon bara är för fin..........redan! Tänk då om några veckor vad vacker hon ska vara. Gubben säger att om jag vill behålla en måste en av våra andra lämna oss.............jäkla skit!


RSS 2.0