3v 5dgr

Arwen (stannar i katteriet)


Legolas (ev ut på foder)


Boromir (Till Salu) Lev klar 14 januari


Gandalf (Till Salu) Lev klar 14 januari


Aragon (Till Salu) Lev klar 14 januari


De är ju bara för söta just nu. Hoppar och leker. Taggen vill väldigt gärna vara med men får panik så fort de är i pälsen på han. Idag visade han sitt gamla jag och tog en leksaksmus i munnen inne hos bäbisarna och så började han o morra...........min mus tyckte han..................han gjorde så när Tussi hade sina bäbisar också men då var han ju kattunge själv. Han och musen åkte dock ut rätt snabbt.
Tror inte han skulle göra dem något men för att vara på den säkra sidan åkte han ut!

Idag fick de smaka mjölkersättning för 1:a gången. Dock var det bara Legolas som verkligen smaka genom att slicka lite de andra höll mest på att fnysa då allt hamnade i näsan.

Avmaskade de små 1:a gången förra veckan så det blir väll en ny omgång nästa vecka igen.

Lova började ock löpa idag igen. Tror dock att Taggen fortfarande inte fattar vad hon vill för han är inte intresserad alls. Kanske kommer dock om ett par dagar när hon går in i höglöp.
Han är ju lite väl liten än bara 9månader men annars skulle det vara perfekt att få nya bäbisar i mitten av januari då de andra precis åkt.

...

Vet att jag uppdaterar dåligt men här kommer lite bilder!

Kissebäbisarna 2v.


Arwen!


Legolas!


Gandalf!


Boromir!


Aragorn!


De växer så det knakar. Redan 2veckor.


Igår var vi till Ullared och shoppade lite. Jasmin fick stanna hos moster men vi andra drog kl.5 och kom hem kl.22. En lång dag blev det då jag vaknade kl.3.30 och kunde inte somna om så det var bara att kliva upp.
Blev en hel del grejor. Inte såå mycket onödigt utan mest sånt som behövdes.

Idag har vi varit till pappsen och firat honom då han fyller 60år imorgon. Grattis pappsen!!



Tussi har flyttat.....min lilla dammtrasa. Hon trivdes ju inte hos oss nu när det var så många katter så hon har flyttat till Nora till ett äldre par som bara hade en katt. Hoppas verkligen det har gått bra. Har inte fått någon feedback än.
Om ni tror att det är Tussi på bilden nedan så har ni FEL. Det är Tussis son Lukas som bor med sin pappa hos min pappa!! Han har blivit så lik sin mor att det är läskigt. Han blir 7månader den 12 november så han är inte så stor än men han har exakt samma täckningar som sin mor. Kolla själva!!!!





Detta är Tussi!



Han är en kopia av sin mor helt enkelt!


RSS 2.0