Onsdag, Torsdag, Fredag....

Onsdagen gick faktiskt ganska bra. Började med att åka till lasarettet för koll och blodprov på Saga innan operationen. Hon ville inte ta blodprov så de fick sätta på lite emblakräm på armarna. Hon tyckte dock att det gjorde lite ont ändå så hon fick lite extra klistermärken. Innan jag åkte tillbaka med henne till dagis passade vi på att handla lite fika till ljuspatyt på kvällen då jag inte skulle hinna det efter jobbet. Stress, stress så kom jag till jobbet 12.15. Fortsatte att strässa igenom alla samtal vilket blev 35st på 3½ timmar. Inte illa!! Stressade sedan hem för att hinna plocka i orndning och damsuga lite då det kryllade av oönskede husdjur i hörnen. Som vanligt hade hälften av dem jag skickat sms till inte ens svarat så jag tog för givet att de inte skulle komma och det gjorde de inte heller. Vi blev en liten skara iallafall så det var jätte trevligt.

Torsdagen lämnade vi först Sanna o Jasmin för att sedan åka till lasarettet med Saga. Först vägrade hon ta den lugnande drycken så det slutade med att jag hävde den i henne. Gick faktiskt bra fast hon blängde dock en aning på mig. Daniel fick följa med in när de skulle söva henne för det ville inte jag denna gång. Det var ju så otäckt när Sanna skulle sövas. Operationen gick jätte snabbt....typ 20 minuter. När de hämtade mig hade Saga börjat vaknat och var inte så lycklig alls. Som tur var lugnade hon ner sig snabbt och somnade sedan om och sov mest hela dagen. Hon har inte haft ont alls men hon går på alvedon regelbundet för att hon inte ska få ont.

Fredagen fick vi åka hem redan vid kl.9 efter vi varit och träffat läkaren för en snabb koll att allt var ok. Allt såg bra ut. Har idag gjort så lite som möjligt då jag är as trött efter att jag sovit i en hård och prasslig sjukhussäng. URK!! Sen är det som vanligt så att en sköterska bara måste komma in typ kl.6 på morgonen och börja prata en massa när man äntligen lyckats somna lite. Har alltså varit vaken sedan 6 och fått en trevlig huvudvärk på köpet.
Nu ska jag åka o hämta Jasmin så jag kan spä på denna huvudvärk lite till med hennes gnäll resten av kvällen....JIPPI!!
Känner mig lagomt lycklig idag!

Hare gott och beställningen till Partylite är skickad för er som beställt // Åsa

Övertid....

Igår  jobbade jag övertid....3timmar blev  det. Jobbade från 7.30 till 19.00. Måste säga att det gick förvånansvärt bra, tiden bara flöt på. Idag var jag också duktig och jobbade 30minuter över. Eftersom jag ändå skulle direkt till degerfors och måla kl.17 så kunde jag lika gärna stanna kvar en stund för jag skulle ändå inte hinna hem på den stunden.

Imorgon ska jag iväg med Saga till Öronmotagningen för prover innan operationen på torsdag. Hon vill inte det men hon måste. Tänkte jag skulle hinna köpa något paket också till henne för det fick ju faktiskt Sanna när hon opererades. Vet inte hur tiden ska räcka till imorgon. Först öronmotagningen segan får måste  jag hoppa in o handla fikabröd inann jag åker till jobbet  till Lljuspartyt imorgon kväll. Ska på något sett hinna köpa paketet också. Har iallafall redan fixat fram bordet och lite av grejorna jag ska visa på partyt. Har som vanligt inte fått så många svar från de jag skickat sms tlll så vi blir nog inte så många. Strunt samma för jag måste ändå köpa ljus!

Nu ska jag och mitt onda huvut gå o knyta oss så vi höres kanske på fredag då jag kommer ha fullt upp ända fram tills dess. Måste ju sova lvar på sjukan med Saga torsdag till fredag.

Hare gott // Åsa

Neeeeeej...

Tro på fan att jag börjar bli sjuk igen, näsan är tät och det sticker så där träligt som det kan göra när förkylningen börjar. Blääääää!!!! Slutatde men penicilinen i tisdags så jag trodde jag skulle vara frisk ett tag men icke sa nicke!

De ringde från Öron, nösa & hals i fredags så på torsdag är det dax för Saga att opperera bort halsmandlarna. Usch va träligt. Vad ont hon kommer att få kraken. Har sagt till gubben att denna gång får han följa med för jag följer inte med in när de ska söva henne. När Sanna skulle opereras så var det bara jag med o det var det väsrta jag varit med om för precis innan de somnar in så börjar de skaka och rycka och det var skit äkligt. Speciellt då INGEN hade berättat att så är det.
Nä denna gång får gubben gå in. Sedan får jag och Saga sova kvar över natten o åka hem på fredag förmiddag. Hon ska vara hemma i minst 1½ vecka efter så inget dagis på jätte länge. Gubben får dock offra sig lite också för jag tänker inte ta all VAB. Mamma sa att hon kunde hjälpa till o ta henne några dagar sen när hon inte har så ont vilket är snällt.

Funderar på om jag också skulle behöva en operation kanske eftersom jag är sjuk hela tiden. Har varit med om någon sån där operation när jag var liten men jag minns inget från den. Kaske skulle påpeka det nästa gång jag ska till läkarn, inte för jag VILL opereras men det kanske är nödvändigt ont. (hjälp, jag som hatar smärta)

Snö, snö, snö och snö. Ja det har kommit lite snö eller inte så lite. Barna var ute och skottade lite förut men de orkade inte mer sa de. Jag tittade ut och de hade nästan skottat allt så det var väldigt bra gjort. Gubben gick ut nu far att ta bort lite snö imällan bilarna samt PÅ bilarna. Tycker det är mysigt med snömen det finns en gräns så nu får det gärna sluta snöa!

Igår var vi till Daniels lillebror Peter och Therese och hälsade på. Måste bara lägga upp en bild på deras Amelia för hon är sååååååå söt.



*

Hon ville dock inte le åt mig.

Ska dit idag igen o ha ljusparty.....ska bli kul fast det är lite pirrigt också.

***Glöm inte, ljusparty här på Onsdag kl.18***


Här kommer en bild på fåntratten Silver i ¨sin¨ fåtölj!

Han ser så löjlig ut när han sitter sådär!

Ja det är väll dax att göra lite sysslor här hemma så hare gott // Åsa




Äntligen helg....

Idag började dagen mindre bra och den fortsatte i samma mönster hela dagen. Sura och otrevliga kunder som man har lust att lägga på i örat. Såg på kanon.se att någon kund hade bombhotat transcom och en kommunikatör. Jäkla nöt, hoppas han åker dit den jä....!!!! Helt otroligt vad korkade en del kunder är.
Fick en avbokning (ljusparty) till så jag tror jag ger upp snart innan jag ens har hunnit börjat. Jag som var så peppad. Ska iväg o ha ett på södag i allafall.

För er som vill ska JAG har ljusparty här hemma på Onsdag 25/2 Kl.18 och ni är Hjärtligt Välkomna!!

Persan kommer o Karin kommer med lilla Liam och Lennart försökte slingra sig ur men ursäkten var inte tillräckligt bra så hon får allt pallra sig hit och ta med sig sina polare.  Som vanligt så är folk sega med o svara så det var de som svarat på mitt sms. Får väll se om nån mer behagar komma.

Tror det brinner på andra sidan kullen för när jag och stora trollen åkte från Coop så bolmade upp rök och det var för mycket för att komma ur en skorsten. Usch jag tycker inte om när det brinner för man kan inte styra över något. 
Vi var till godis affären också o det blev en regäl påse, 80 spänn.....fan jag som tänkte jag skulle försöka att sluta med onyttigheter. Men men jag får väll vänta tills efter helgen då när godiset är slut :-)

Fick mitt garn idag som jag beställde i början av veckan så nu ska jag sticka mig en poncho till. Ska bli spännande då jag tänkte gör den lite annorlunda mot de andra jag gjort.  Svartmelerad ska den bli med lite mohär i.
Eftersom det inte blev något ljusparty imorgon ska vi åka till P. o Therese, Anton och Amelia så tjejerna får åka pulka med Anton. Vem vet jag kanske också kan ta mig en tur på pulkan.
Vi var dit en sväng innan vi åkte till Coop o handlade och lämnade ett par PartyLite tidningar och Amelia är ju så söt. Riktigt bäbis söt i ansiktet  o  VÄLDIGT lik sin pappa över ögonen.

Var o bokade tid för ny tatuering idag så 25 juni är det dax igen. Denna gånga ska jag fixa till min ros som knappt syns. Vet inte än om han ska få göra något helt annat eller bara fylla i och lägga till lite kanske på rosen. Då den knappt syns sa han att det inte är några problem att tatuera över om jag vill det. Spännande!!!!!

Nu ska jag käka så hare gott så ses // Åsa







Torsdag!

Då var det Fredag imorgon då....redan!! Gött att veckan har gott fort. Dagen på jobbet gick inte lika bra som igår men det får duga. 62 samtal och 2 försäljningar....lite klirr i kassan, ja förutsatt att ljudfilerna blir godkända. Fick iallafall lite pengar för den försäljningen jag gjorde i måndags vilket var kul.

Jag var duktig igår o lagade matlåda tills idag men tro inte jag fick med den till jobbet idag så det blev o köpa sig en räk- och fetaost sallad. Klant!!  Ja men då har jag ju mat tills imorgon iallafall.  Är inte så sugen på geggan dock men laxen är smarrig. Kanske får skippa geggan och köpa liten sallad till istället.

Har nu lyckats få alla barn i säng och Jasmin hon somnade på en gång redan vid 19. Jag tror hon var LITE trött!
Har bråkat med massor av katter idag igen. De har gaddat ihop sig mit stackars Ronja. Misa hon smyger omkring och letar efter Ronja hela tiden för att kund ge henne en liten smäll. Tussi vill leka så hon förföljer henne också överallt tills Ronja fick nog och slog o fräste åt henne då backade hon sen har jag inte sett henne på en stund. Silver tycker det är jätte kul när Ronja blir arg så då måste bara han gå dit och sniffa på henne lite så hon blir ännu mer arg. Nu ligger hon här bakom mig på ryggstödet på soffan och ser allmänt irriterad ut. MUNTERGÖK!!

Imorgon får vi lite barnbidrag vilket är välbehövt då det är eko i alla skåp. Lite mat skulle behövas och kanske lite blöjort till Jasmin annar kan det bli väldigt blött och kladdigt i helgen.

Nu ska jag ta en kvällsmacka för det kurrar lite smått i magen. Tyvärr åkte jag på huvudvärk efter besöket på Coop med Persan, Saga och en VÄLDIGT sur och grinig Jasmin. Skit ungen gav sig tyvärr inte när vi kom hem heller utan fortsatte att gnälla o tjata om godis. Urk!!

Avslutar med lite bilder!

Surtanten Ronja!



Silver spelar död!


Hare Gott för imorgon är det FREDAG!!    //Åsa


Jag gör ett försök här istället...

Idag lyckades jag överträffa mig själv på jobbet. Istället för de 50-55 samtalen jag brukar ta på en dag så lyckades jag med 78 samtal innan jag begav mig hemåt.....mycket duktigt tycker jag.

När jag hämtade stora trollet (Sanna) hos en kompis efter jobbet idag fick vi åka direkt till mamma då Sanna hade åkt på knäna på fritis så hon hade stora revor på termobyxorna. Då jag har lånat ut min symaskin till syrran så kunde jag inte sy det själv (precis som att jag hade gjort det ändå!!) så mamma fick hjälpa till.  Om trollen kunde förstå att kläder är inte gratis så man kan ju tänka sig lite för och vara lite försiktig. Nu ska de ju inte sluta leka för det men hallå man måste inte åka på KNÄNA man kan ta en stjärtlapp eller något o sätta knäna på.

Gubben jobbade över idag så jag fick hämta alla troll själv vilket gick rätt smärtfritt. När vi kom hem var det bara att packa stor trollets väska då hon skulle sova hos moster och kusin Tove som är 10år. De ska till nobelhallen imorgon och åka skridskor.
När jag hade fått resterande 2 troll isäng lite för 20 så var jag tvungen att laga lite käk. Det blev stekt laxfile med couscous geggamoja. Hade inte tänkt att couscousen skulle bli som en geggig gröt men det blev det. Det gick väll att äta men det var ingen höjdare. Matlåda blev det också men vi får väll se om geggan går att äta imorgon.

Titta jag kan lägga upp bilder på min blogg.......................JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla Trollet Jasmin


Mellan Trollet Saga


Stora Trollet Sanna


Tillbaka till verkligheten och det här med design på bloggen, ja det är ju inte helt lätt och inte lite svårt heller utan så jävla dyngsvårt det bara kan bli. Ja jag kanske lär mig det här också men just nu känns det hopplöst med massa tecken hit o dit.
Imorgon är det torsdag och bara en dag kvar till helgen. Gött o får sovmorgon på lördag. I helgen har jag mina första ljuspartyn och det ska bli super kul fast det är lite pirrigt också då jag hatar att stå i centrum. Att stå och tala framför folk är inte riktigt min grej men det ska jag väll kunna lära mig.
Igår betalade jag Konferansen som PartyLite har i august. Ska bli så superspännande att följa med till Göteborg på konferansen. **hihihi**

Nä nu ska jag nog ta o knyta mig så Go Natt på er alla. Persan o Lennart vi ses imöra!!

Hare Gott // Åsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0