Dagen middag....

 

Så här såg dagens middag ut.....lite småbränd men den gick faktiskt att äta.
Hittade ett nytt recept i ett Viktväktar häfte som jag bara var tvungen att prova. Någon sorts makaronipudding med kyckling, färska champinjoner och purjolök. Helt ok men lite mer kryddat skulle det ha varit. Blir kanske bättre nästa gång. Måste ju tänka på figuren så nu ska jag försöka att köra gärnet fram till sommaren så jag inte behöver skämmas på stranden.....precis som att jag brukar vara på stranden....not!

Idag har jag varit på jobbet och det var måttligt roligt. Kände mig väldigt anti mot det mesta idag men jag överlevde dagen. Kvällen har gått smärtfritt den också fast gubben inte varit hemma...kanske därför det gått så bra....hihi!!

Imorgon är det målardax och det ska bli superkul då jag inte var med förra veckan. Hittade sist jag var där en supersöt måne lampa men en ängel sittande på så det ska bli mitt nästa projekt. Bara hoppas att den finns kvar.

Jag hoppas på att partylite leveransen ska komma senast på onsdag. Spännande!!!!!

Hare gott // Åsa


Bättre.........

Nu mår jag bättre igen vilket är skönt men tyvärr mår jag inte helt bra. Magen spökar fortfarande lite. Tanken var att jag skulle ha jobbat igår men jag stannade hemma en extra dag vilket var tur för Sanna blev också hemma för hon hade jätte ont i sitt ena öra. Vi var till läkaren och japp det var en regäl öroninflammation. Läkaren sa att röret satt på plats men att det på något vis har slinkit igenom ändå. Hon fick örondroppar och penicillin så hon borde bli bättre snart. Hon hade ont igårkväll när hon skulle sova men idag verkar det ok eller så var det för att hon ville gå ut i snön o leka en stund.

Jag känner mig trött o irriterad på allt för tillfället. Händer ju inget roligt, inte ens på helgen. Tiden bara rullar på!! På tal om tid så är det ju dax att ställa om klockan inatt. Kommer säkert att glömma bort det för det brukat jag ju göra.

Har fått tillbaka min låsning i höften vilket inte är kul då det känns som jag ska trilla ihopnär jag gör vissa rörelser. Det gör skitont!!! Skulle behöva beställa tid till kiropraktorn men jag avskyr när det knakar o brakar överallt. Urk!!

Har inget mer att berätta då det inte händer så mycket i mitt tråkiga liv // Tjao



Min kära Zebra har gått i spillror!!

Skit mage!!

Jag hatar min mage. Den ballade ur totalt igår kväll. Önskar jag kunde byta mage, då kunde jag kanske byta till en mindre när jag ändå är igång.
Var på lansering av PartyLites sommar katalog i går kväll. Åkte direkt efter jobbet för att hjälpa till att plocka fram alla grejor som skulle visas. Det roliga varade dock inte länge förens magen brakade ihop. Kramper hej vilt och jag kunde ju inte åka hem då jag erbjudit mig att hjälpa till. Överlevde dock kvällen och kom hem vid 21.15. Kan säga att magen har inte varit så kass på länge. Kände inte för att sitta på jobbet idag med trasig mage så jag stannade hemma.  Tyvärr mår inte magen så mycket bättre mer än att kramperna har avtagit. Får se om jag orkar jobba imorgon.

Ja ja en dag i taget!!

Hare gott ni som kan // Åsa

Helgen....

Helgen har varit lugn. Lördag städade jag lite och så var jag till Fyra Ben och köpte kattmat. Det går en del kattmat med 4 katter i huset. Det blev en 15kg säck så vi kanske klarar oss 2månader igen...kanske!!

Igår var jag hos mamma och hade ljusparty. Det gick bra. Tycker det är skitkul att ha ljuspartyn synd bara att ingen vill boka mig. Är det mig det är fel på eller vill folk inte köpa ljus. Ljus går ju ALLTID åt speciellt när de lucktar så gott.
Ska beställa lite ur Sommarkatalogen nu när vi får lön så jag har lite nya saker att visa.

Satte på Silver halsband igår då han smet ut för mig igen. Tog av det under vinter eftersom han ändå inte skulle vara ute. Pälsen blir så ful där halsbandet sitter.  Militärgrönt.....skitsnyggt! Han var dock inte så road av att det pingla kring halsen på han men så går det när man smiter.

Idag har jag varit hemma eftersom Jasmin har haft feber och en jäkla hosta. Men det är ingen större fara med henne så imorgon får hon gå till dagis igen.

Hare gott // Åsa

....redan Lördag

Denna vecka har gått så otroligt fort vilket lett till att jag inte hunnit blogga någonting. Ska sammanfatta lite.

Tisdag började med att jobba fram till 16 sedan bar det av till degerfors för målning som jag inte har varit på 2 veckor pga möten och sjukdom. Det var roligt att träffa alla målarpolare och att få klart mina senaste projekt.

    

När jag kom hem var planen att plocka upp lite lycktor till lkuspartyt men jag hade ingen ork kvar plus att dagis var ju stängt på onsdagen och gubben skulle ha 3 ungar hemma (då jag INTE fick ledigt!!) så det var säkrast ändå att inte plocka fram några lycktor.

Onsdagen var jag till masten med gänget på lunchen och vart lite besviken på urvalet men mätt till tusen blev jag ändå. Efter jobbet var det 200k/h hemmåt för att plocka fram allt till ljuspartyt. Som tur var var syrran på besök så hon fick hjälpa till att plocka upp och tända ljus. Värmen steg med ca 10 grader inne och det var BASTU. Hann precis bli klar innan det började droppa in folk. Som vanligt fungerade inte den där jä.... perulatorn så det tog hur lång tid som helst innan kaffet blev klart.
Ljuspartyt var blev lyckat. Jag känade dock inga pengar denna gång då jag handlade upp allt....hihi! Det var ju så mycket jag ville ha själv. Jag behövde ju inte betala något så då är det helt OK!

Torsdagen jobbade gubben över så jag hade barna hemma själv hela kvällen och det gick förvånansvärt bra. Det var bara Jasmin som var lite gnällig vilket berodde på feber! Upps! Hon fick  lite alvedon, nässpray oh välling sedan deckade hon redan 19.10
De andra var dock inte lika lätt att få isäng.

Fredagen jobbade jag bara halvdag då Jasmin var sjuk, gubben åkte till jobbet istället vid lunch så åkte jag hem. Skulle ner på stan en snabbis så jasmin fick följa men o åka nya vagnen. Hon somnade nästan direkt så då passade jag på att rusa runt under tiden. Hon son i 1½ timme så det blev mer än en snabbis. Hittade en svart polo och en tunn kortare tunika till mig på rean på Kapp Ahl. 49:- styck kostade de plus att jag hade en kupong på 50:- så det blev billigt. På Lindex köpte jag mig en kortärmad grå kofta som man kan ha polo under. Har redan en sådan i svart och nu hade de sänkt den gråa så jag var bara tvungen att ha den. Det blev även en jätte stor blommig tunika till Jasmin med nya strumpbyxor till. Hon fick välja själv vad hon ville ha och vade den som tur var med på rean. Det blev även ett litet linne till Sanna som hon kan ha under sina tunikor. När vi åkte hen köpte vi med McD o hämtade upp Saga på vägen också. Saga frågade varför jag inte köpt något till henne o det hade jag inget bra svar på. GLÖMDE!
Får väll iförskaffa något när vi får lön istället.

Sanna följde med en kompis hem efter skolan så henne skulle jag hämta kl.18. Hon hann dock o ringa o fråga om hon fick sova över där men jag sa NEJ. Hon har ju sovit borta 2 helger i rad. Istället när jag hämtade henne frågade hon om Amada fick sova hos oss så jag sa JA dum som jag var. Vi åkte o handlade men Sanna o Amanda fick vara kvar hos Amanda då bilen redan var nästan full. När vi hade handlat fick jag lämna av gubben, Jasmin och varorna hemma för att kunna åka o hämta Sanna o Amanda. Större bil skulle behövas.
Kan säga att ingen kompis får sova över igen så länge jag har Jasmin hemma. Hon vill också sova med De stora barna så skrek sig till söms vid 22 tiden. När klockan var 22.20 gick jag o min migrän o lade oss o då hade inte alla ungar somnat än. Morrrrr!

Imorse började dagen kl.6 när Jasmin vaknade och kom ner till oss o lade sig. Urk!! Tvingade henne dock att vara tyst o sova en stund till viket hon gjorde samtidigt som hon snarkade nå grymt pga täppt näsa och ligga still kunde hon inte heller. Kan säga att jag har huvudvärk och är asssssss trött just nu.

Imorgon ska jag till mamma o ha ljusparty. Ska bli jätte kul. Bara hoppas att någon gör en ny bokning också så det börjar rulla på. Jag vill ju så gärna få in bokningar för det är jätte kul. Vi får väll se!!

Kram på er alla o ha en fortsatt trevlig helg // Åsa

Måndag

Då var måndagen avklarad och det är BARA 4 dagar kvar till helgen.:-)
Huvudvärken har kommit smygande då kvällen inte varit så lyckad. Barna har faktiskt skött sig men mamma ringde för att tala om läget med mormor och det är inte bra.

Läkarna har gett henne 1år om hon går med på strålbehandling och max 6 månader om hon vägrar behandling. De har inte lyckats få bort hela tumören som desutom är så elakatrad den kan bli. Hon kommer bli sämre och sämre och till slut kommer hon inte ens att veta vilka vi är :-(
Känns så overkligt! Hon har alltid varit pigga tanten och nu är hon inte det längre. Jag tror att innan har jag inte riktigt fatta att hon kommer inte leva för alltid. Usch!!!!
Älskar dig mormor!!

Hoppas morgondagen blir bättre!

Hare gott// Åsa




aj, aj, ajjjjjj..............

Har stått upp hela dagen så min rygg värker nå grymt. Känns som ryggen ska gå sönder när jag sätter mig ner.
Har städat bort massa gamalt skit i skåpen i köket hela förmiddagen för att sedan börja baka som jag nu äntligen är klar med.
Det blev kladdkaka, marys goda kaka, snickerskakor och en sort till som jag inte har en aning om vad det heter men efter 3 omgångar så blev de ganska lyckade. De första 2 omgångarna fick jag slänga mer än hälften för det blev bara skit av dem.
Så det blir lite fika på Onsdag.

MELODIFESTIVALEN!!! Ja vad kan man säga. Det var i allafall tur att inte Snälla, snälla vann men det var inte långt ifrån. Jag satt på nållar och bara väntade på att få slänga ut TV:n men som tur var slapp jag det.
Jag fattar inte hur svenska folket röstar, hallå. Ja vem vet vi kanske vinner i år......not!!!

Måste säga att jag är riktigt nöjd men min blogg men några till finesser ska jag nog kunna klämma in nån dag.

Nu ska jag fortsätta titta på Miami Ink och sedan in i duschen en sväng!

Hare gott så ses vi // Åsa

Äntligen....

Har idag suttit hela dagen med att försöka förstå mig på det här med design på bloggen och har ni sett jag har lyckats!!
Måste dock tacka designadinblogg.se som har massor av bra hjälp. Jag har äntligen börjat förstå mig på alla dessa tecken hit och dit.

Dagen har löpt på rätt snabbt då jag suttit framför datorn HELA dagen. Sanna ska sova hos Amanda inatt och Saga ville sova hos mormor så det är bara lilla trollet kvar hemma. Kan säga att det räcker gott o väl då hon är högt och lågt och håller aldrig tyst. Ska bli skönt att få henne isäng så mina öron får vila lite.

Melodifestival kväll=myskväll men då det inte är några ungar hemma och jag INTE har någon lust att mysa men en lätt grinig och irriterad gubbe så får jag väll mysa men en stor skål med ostbågar.
Jag ger mig fan på att den där snälla, snälla vinner men då jäv.... är det sista gången jag tittar på melodifestivalen. Vad tänker svenska folket på när det röstade på den..........hallå den är AS dålig!!
Kanske bara satt gamla gubbar med avstängd hörapparat framför tv:n den kvällen. Fast hon ser ju inte speciellt bra ut heller så jag fattar verkligen INTE!

Imorgon ska jag nog försöka att baka lite till ljuspartyt på ***ONSDAG KL.18***. Usch jag avskyr att baka för jag lyckas aldrig.

Nu ska jag fortsätta med bloggen och se vad man kan hitta på mer för roligt.

Tack än en gång designadinblogg.se!!

Hare gott // Åsa

Hej hopp!!

Har inte bloggat på länge då latmasken växt och jag BARA tittat på TV i flera dagar. Har inte orkat något men å andra sidan har min mage mått allmänt PYTON!! O i tisdags morse var barna på dagis ca 50 minuter innan de ringde o sa att Saga spytt.....URK!!!
Med facit i hand så var det INTE magsjukan utan hon hade en skakis morgon vilket ledde till en spya. Men på dagis var de så ''snälla'' så när jag kom påängterade de att Jasmin kan bära på smttan så henne MÅSTE jag också ta med hem och tänk inte ens tanken att komma tillbaka med dem förens det gått 48 timmar efter sista spyan eller toa besök. Så det var bara att stanna hemma det med 2 helt friska ungar som jag hade lust att vrida nacken av då de bråkade hela tiden.
Saga spydde inget mer utan fortsatte hela tisdagen med att äta extra mycket istället vilket i och försig behövs på spetan.
Nu har det gått så lång tid så någon mer av oss borde börjat spytt redan om det varit magsjukan.

Är det säker att ingen vill ha en skrikande svart katt.......Ronja löper igen och har dragit med sig lilla Tussi så de ligger och åmar sig ikapp framför stackars Silver som ser mest rädd ut. Han gör några tappra försök men mer är det inte.
Tyvärr så har Ronja förmågan att gå o skrika mest hela nätterna vilket gör att snart vrider jag nacken av henne. På dagarna gapar hon inte så mycket.

Tanken är att ha ljusparty här på onsdag den 18/3 om det är någon som är intresserad?? Sms inbjudan kommer!!
Änså lände är det bara en produkt som tagit slut på reabladet men det dröjer nog inte förens det blir mer som tar slut.

Fick 2 fulla kartoger med ljus i Tisdags vilket ledde till att huset luktar så mycket bättre för tillfället.

Har börjat på en ny serie nu.....NCIS och jag har kommit till säsong 3 redan då jag som sagt suttit framför TV i några dagar. Har hunnit med några avsnitt med CSI Las Vegas & New York också.
Har även hunnit med att tittat på Mamma Mia 2 gånger och jag är lite besviken faktiskt. Alla säger att den är sååååå bra och det tycker inte jag. Nog för att jag tycker om lite musikal men va fan de sa ju inte en mening utan att sjunga. Lite för mycket sång faktiskt.

Mormor har hunnit med att bli bättre och sämre. Hon har åkt på lunginflammation nu med vilket inte är så bra efter operation. Hoppas bara att hon blir frisk snart så man kan börja slappna av för fortsätter det åt fel håll så ja............nä vill inte tänka på det.

Gubben sa något om pizza och sedan gick han ner i källarn och såga upp ved så undrar vad han menade med det. Jag börjar bli hungrig för att inte tala om gamarna som kom hem från kompis nyss o började tjata om mat på engång.



De har ockuperat min säng!!

Ni får alla ha en bra helg/////Åsa

(bara så ni vet är jag kass på att stava och jag orkar aldrig kolla igen vad jag skrivit :-)





Målning!

Idag har jag och stora tjejerna varit i berget o målat. Gick bra den första timmen men sen började de tjata om vad lång tid det tog. Alltså de hade bara hunnit grundmåla sin sak innan tjatet började så de ska inte med nån mer gång den saken är klar.
Efter målningen var det bara att stressa hemmåt och hämta Timpans paket och sedan åka på 2-års kalas. Tim fyllde 2 år i slutet av februari.





Har inte så mycket mer att skriva om så hare gott // Åsa

morrrrrrrrrrrrrrrrr!

Satt i ca 5timmar igår och försökte ändra på min blogg men va faaaaaaaaaan jag fattar ju ingenting. Det slutade med migrän efter att jag dessutom hade skrikit åt 3 ungar som inte lyssnar.
Jag började förstå LITE i alla fall men som ni ser så har inget ändras då det inte blev som jag ville. JAG BEHÖVER EN SNABBKURS I KODER!!!! Inte lätt när man är teckniskt invalid.
Fick min NYA telefon idag.....KUL men då var man där igen när man inte fattar någontin. Jag kund iallafall ringa på den!!
DEN ÄR ROOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSA!!

Imorgon bär det av in till Örebro för att shoppa ny vagn till Jasmin då jag sålde hennes emmaljuna scooter och insåg att den sulkyn vi har är INTE så stabil men klossen Jasmin i. Så då har jag sålt min telefon SE W890i för 1100:- samt satt ut sulkyn på annons för att få in lite cash till den nya. Jag ÄR vagntokig så jag bara måste ha en sån här till Jasmin. Den är ju roooooooooooossssssssssssssa!!



Såååååååååå snygg!! Färgen kallas Bubblegum!!

Ville ha en brio race från början men den fanns inte i rosa då jag fick för mig att jag skulle ha en rosa vagn till lilla trollet så jag kompenserar nu. Ska sälja lite bilstolar också som Jasmin inte använder längre så får jag ihop till hela vagnen vilket gör att jag inte behöver ha dåligt samvete eller????

Ja ja man lever bara en gång så varför inte göra sådan man tycker om!!

Igår var vi o hälsade på Karin, Emil och Liam i Kristinehamn. Det var jätte trevligt! Emil och Jasmin lekte lite men Saga var inte lika road. Hon tyckte dock om kexen väldigt mycket med pricke korv på. Tror hon åt typ 6 stycken.

Saga har spenderat kvällen med att ta kort men digital kameran så jag måste ju vis vad fina kort hon tagit.




Ja fina o fina det går ju att diskutera!




Nä nu ska ungarna få kvällsmat så vi ses och höres // Åsa


Ny vecka!

Då var det ny vecka och jag började den med att vabba idag men imorgon blir det jobba av. Blir lite hattigt denna vecka då jag ska vabba typ varannan dag.  Ska vabba på onsdag igen och då ska Saga och jag åka in till kristinehamn och hälsa på Karin, Emil och Liam. Sedan kanske det blir jobb igen på torsdag för att vabba igen på fredag. Urk!

Trevligt väder vi har....typ snöstorm ute. Sanna fick gå hem från skolan själv idag för jag hade ingen lust att gå ut detta väder. Jasmin hämtade jag redan kl.12.45 idag då det går magsjukan på dagis och jag inte vill att Saga ska åka på det nu när hon knappt äter något. Jasmin får hålla sig hemma ett par dagar so får vi hoppas att vi klarar oss från skiten.

Igår var vi till Sala över dagen och hälsade på min morbror Robban och kusin Noah som är 10år. Har inte sett Noah sedan han döptes vilket var typ när han var 6månader tror jag. Kan säga att han hade växt lite...hahahaha!
Hälsade på mormor som ligger på sjukan i Sala och längtar hem. Hon var sig till hälften sig lik men den andra hälften var sig inte lik. Hon som alltid är så smal var jätte rund i ansiktet men det kan ju bero på all kortison samt allt godis hon trycker i sig. Det var iallafall jätte kul att få träffa henne och jag hoppas hon får åka hem snart.


Jasmin, Tilde, Saga, Sanna, Tove och Noah.


Passa på att ta en bild på syrran när hon vände sig om....hihi!!


Tyvärr gjorde hon samma sak mot mig!!

Är det någon som är intresserad av att ha ljusparty i Mars för det är REA och om jag får säga det så är det jätte bra reablad. Min favo doft är tillbaka och så är sockerdricka tillbaka vilket var en väldigt omtyckt doft.

Nä nu ska jag ta den ena ungen och slå den andra med för nu har jag tröttnat på detta bråk. Fan att de aldrig lär sig att jag blir oxtokig att detta kivande. Tooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggg!!!!

Ännu en trevlig dag.....hare gott // Åsa

RSS 2.0