Halsfluss.....

När jag vaknade i tisdags så kändes det lite irriterande i halsen och frammåt kvällen hade jag ont samt feber. Hela natten hade jag feber och på morgonsidan på onsdagen så kunde jag knappt svälja göt jag hade så ont. Insåg att det bara var att ringa läkarn.
Läkarbesöket tog totalt 3 minuter. Han tittade i halsen och kände på halsmandlarna som var jätte ömma och sa att det var en regäl halsfluss såjag fick ett recept sedan var jag klar att åka hem igen. Låg hela dagen på soffan och huttrade.
Vaknade utan halsont på torsdagen så vi begav oss till örebro för att leta skor till min galaklänning. Dock tyckte min hals att någon motta får det vara så efter typ 6 timmars rännande i örebro så hade jag jätteont i halsen igen.
Idag vaknade jag utan halsont igen men nu har penecillinen börjat hjälpa ordentligt.
Jag har alltså på mina 4 veckors semester som jag haft varit sjuk 2 gånger...........helt jävla otroligt.

Kan ju meddela att jag fortfarande inte hittat några passande skor så det blir att gå barfota på galan.

Jag har hittat ett hus som jag vill ha så om någon har 1 mille och låna mig så tackar jag jag. Detta hus har vi tittat på en gång förut för 2år sedan när det var till salu då och nu ska tydligen de nya ägarna sälja.  8 rum & kök......perfekt!! Sedan finns det dubbelgarage om det inte till och med var trippelt. Ja helt perfekt är det för oss.

Jag vill bygga en kattgård men vi kan inte samsas daniel och jag var den ska vara i sådant fall. Jag vill ju ha en Maine Coon och eftersom vi redan har så många katter redan så tänkte jag att en kattgård skulle vara jätte bra. Sedan skadar det inte att Silver kan vara i den så slipper jag vara helhispig när han är ute för då vet man var han håller hus.



Jag har ätit  Modifast i 1vecka nu (inte helt dock) och har bara gått ner 1,5kg. Får väll skylla mig själv då jag ätit någon sallad också. Har varit duktig ändå för inga kakor eller godis på en hel vecka så guld stjärna till mig.
Hoppas det ska släppa lite så jag går ner några kilo till innan galan.

Nu ska jag titta på tv en stund för jag har äntligen fått alla ungar i säng. Hare gott//

BEGRAVNINGSBILDER!

Tänkte bara lägga upp lite bilder från mormors begravning i detta inlägg.

Innan begravningen i morbror Robbans lägenhet.



Kistan!



Mormors kisse som hon hade sista tiden innan hon dog. Hon ville så gärna ha en kattunge när hon blev friskare men det han hon inte med.



Minnesstunden!



Älskade mormor!



hjälp vad tiden går fort....

Har inte hunnit med att blogga någontig........inte orkat heller :-)

Har inte så mycket att skriva om då vi inte gjort så mycket. Har möblerat om vårat vardagsrum lite.......tog bara typ 5dagar och få ordning på den kaosen. Nu ser det helt ok ut. Ska lägga upp lite bilder någon dag.

I måndags firade jag och gubben 10år tillsammans. Syrran och Janne var här och var barnvakt så vi kunde gå ut o äta lite gott. Tanken var att vi skulle gå på bio också men då vi inte bokade biljetter så var det självklart fullsatt.....så typiskt när man fått barnvakt för 1 gångs skull. Ja ja man får väll fixa Harry Potter på annat sätt då :-)

Har börjat med ett nytt försök och gå ner lite i vikt så nu äter jag Modifast. Försöker att inte äta nogot annat utan endast det i ett par veckor. Måste ju försöka i allafall.
Hittade kort från innan jag träffade Daniel och jag var smal då......snyft!!! Och hade långt hår....snyft, snyft!!

Det blev ett litet inlägg denna gång!

Hare gott//

jävla väder!!!!!!!

Skit väder.......varför kan det inte vara fint väder bara.
Mamma har smittat ner mig så jag är genomförkyld vilket är jätte kul....NOT!!
Summering: genomförkyld, dåligt väder, städning, ungar som gnäller och jag som gnäller..............blä vad allt känns pest just nu.

Jag har tänkt att lägga upp ett litet kollage med bilder från begravningen men det får vänta lite då jag inte orkat titta på bilderna än. Allt var så fint så jag måste få visa. Jag får väll skiriva varning i rubriken så de som är känsliga inte tittar på just det inlägget.  Usch det var så hemsk! Så for jag tittade på kistan fick jag panik. Men det var jätte fint!
I lördags var det dax för mamma och Robban (min morbror) att börja ta tag i mormors lägenheten. Jag & syrran var också med o hjälpte till och det var tufft, väldigt tufft.  Ska inte gå in mer på det för jag orkar inte gråta nu när jag är genomförkyld.

Robbans gigantiska lägenhet ligger mitt i Sala centrum  så det är väldigt, väldigt nära till stan. :-)
Det är ett torg utanför precis som vi har i Karlskoga men ''tyvärr'' är de väldigt renliga av sig i Sala så en sopbil sopar av torget varje morgon kl.7 vilket inte alls var kul i lördagsmorse då vi inte gick o lade oss förens kl. var efter 1 på natten så jag ville inte vakna då men eftersom jag låg o sov i det rummet närmast torget så hade jag inget  val utan vaknade av sopbilen......jäkla sopgubbe!!

Nä ska ta mig en kopp te och tycka synd om mig själv en stund så hare gott//

....blogga med mobilen!

Ska prova att blogga lite med mobilen. Det blir ett kort inlägg. Idag var det mormors begravning....det var jättetufft. Usch o fy vad det var jobbigt. Jag avskyr verkligen att gråta o när jag väl hadde lyckats sluta så började saga att gråta o då var det kört igen. Jag är fortfarand kvar i sala. Daniel o barna åkte hem själva. Syrran skulle stanna så jag åker hem med henne imorgon eller på söndag. Imorgo fyller lilla trollet 3år. Synd om jag inte kommer hem men å andra sidan så tror hon att hon sedan fyllt då vi hade kalaset i söndags. Kan ju hoppas att hon nöjer sig med pappa så länge. Nä nu måste jag ge mig för jag har inte skaffat datapaket än till mitt abonnemang så det blir dyrt att wappa. Hare bra//

.....SEMESTER......

Japp då har man semester. Fast efter 2 dagar med barna så är jag helt slutkörd. För att inte tala om värsta skallebangen som smygit sig på under dagen.
Är så trött på ungar som INTE lyssnar.

Nu försöker jag titta på Michael Jacksons minnes sermoni. Han var ju en riktigt stor och bra stjärna. Växte upp med hans musik. Kan inte påstå att jag var en av hans större fans men ändå han var ju Michael Jackson!!!!
Hans musik är ju ändå överlag helt klart jättebra!

Bilder från tider då han var som snyggast!!

           

Helt otroligt att en person som man aldrig har träffat ändå kan påverka än när han dör.....lite ruskigt!
Får lite läskiga rysningar när man hör att de spelar hans låtar nu på tv:n.

På fredag är det dax för mormors begravning. Usch, jag hatar att gråta och sanolikheten att jag ens lyckas ta mig in i kyrkan utan att gråta är inte så stor. Måste komma ihåg att ta  med migräntabletter för det kommer att behövas.

Igår ringde jag till Tele2, ett litet företag jag hört talas om......mohahahaha!
Ja i allafall så skulle jag fråga om man kunde få förlänga sitt abonnemang och få samma erbjudande som webbutiken har för den infon jag fått så kan man inte förlänga i webbutiken om man har bindningstid kvar, inte ens de 3 månaderna innan som man kan i butik men tydligen har jag fått fel info tidigare för det gick ju tydligen. Nu hade ju jag 3 mån & 2veckor kvar så jag skulle ju igentligen vänta ett par veckor men eftersom jag ifrågasatte så mycket så gick de med på att göra fölängningen direkt......hahaha.
Nu väntar jag bara på att få min nya telefon en Nokia N97 vit......spännande!
Bara hoppas att den funkar bra också för jag sålde min Nokia N95 idag för att få in pengar till den nya!

..........usch nu gråter Brooke Shields också.............snart måste jag också fälla tårar för jag kan inte låta henne göra det själv!! Snyft......jag hatar att vara så känslig!

......någon mer som är med och snyftar eller är det bara jag som är fjantig????

R.I.P  M.J

Hare bra//




.....bara 1 dag kvar till semester!!

Ska bli så skönt att gå på semester i 5 veckor.......sååååå gött!
Får hoppas att jag överlever 1:a veckan då jag ska vara själv med barna för Daniel inte går på semester förens veckan efter.

Kan inte påstå att jag bloggat speciellt mycket men jag hinner ju inte med. Tiden räcker helt enkelt inte till.
Tänkte inte skriva en massa idag heller då jag är sååååååååååå trött. Ska nog lägga mig och ''titta'' på tv:n.

Här kommer bilder från sagas kalas.



Här kommer en bild på min nya TATTOO!!



Hare gott!!


RSS 2.0