Picknick!

En lyckad dag med picknick i Kristinehamns skärgård. Sol och varmt....skönt!
Är dock lite små röd på vissa ställen men det är ju det sommar handlar om. Bränna upp sig var och varannan dag :-)
Barnen skötte sig riktigt bra faktiskt.  Ingen som ramlade i vattnet men en Jonathan som nog väldigt gärna ville bada tror jag....hihi! Ja vovven tyckte om att bada för han sprang i vattnet direkt. Så söt!
Det här får vi göra om igen för det är så jättefint i skärgården.








Som jag skrev för ett par dagar sedan ska jag ha ljusparty i juni men jag fick boka om dagen så det blir, 
Onsdag den 10 juni kl. 18 istället. Hoppas det är många som kan komma då.

Idag ska jag köpa blommjord så jag kan plantera alla blommor jag köpte igår. Det blev en hel hög med blommor så det ska bli kul att få lite färg härute. Då kanske inte alla strirrar på vårat fula hus utan på blommorna istället :-)

Hoppas alla mammor får en bra morsdag.

Hare gott allesammans/

Picknick imorgon..

Imorgon är det dax för picknick med Persan, Karin och L. och en hel hög med ungar. Ska bli kul att komma ut lite. Vi ska till Kristinehamns skärgård.
Har irrat omkring som en tok och letat efter picknick filten men den är spårlöst försvunnen. Får nog ta en vanlig fleesfilt istället.
Ska iväg direkt imorgon bitti vid 10 och handla lite blommor först så jag kan få lite fint här utanför. Tänkte ha några blommlådor med lite fina blommormed mycket färg.

Igår var jag hemma från jobbet då jag vaknade med migrän men idag har jag jobbat. Systeryster var och hälsade på lite då hon senare i år ska komma tillbaka och jobba ``någonstans´´ i huset.  Hon satt hos mig och lyssnade med på några samtal.

Här kommer lite bilder från Rising Stars.



Syrrans sambos dotter Jossan och son Mackan var båda med och sjöng. Barnas kusin tilde var med och dansade. Sanna var med bland alla elever som hjälper till med lite sång o dans. Lyckades dock inte ta någon bild på henne!

Hare gott och trevlig helg!

Party time!!

....eller Ljus Party iallafall. Hade tänk att ha ett nu i maj men jag hoppade över det och tänkte ha ett i juni. Planen är nog torsdag den 11 juni. Är det någon som kan/vill komma då?!?!?!?

Jag hoppas jag hinner får de nya grejerna till dess!!

Har idag bara haft griniga kunder igen vilket ledde till en regäl huvudvärk jämt innan lunch men jag tryckte i mig ett piller och käkade lite så som tur var gav den sig.
Har varit på Rising Stars idag och alla var jätteduktiga. Mackan sjöng bra och det gjorde Jossan också. Skulle vara kul att höra Jossan sjuga solo någon gång. Hon har så fin röst.

Eftersom jag bantar ska jag nu slafsa i mig en kebab talrick :-)

Hare gott :-)

Griniga kunder.....

Idag har det inte alls varit kul på jobbet. På mina 7h tog jag endast 38 samtal (ska typ ta 70 på den tiden).
Griniga var kunderna också. Blääääääääääää! Hoppas morgondagen blir bättre.

Imorgon är det dax för Rising Star.......lyckades få tag på en biljett som tur var så här i sista stund. Kronhallen hade massa biljetter  kvar. 

Har varit och målat idag......gick väll inget vidare tyvärr. Ska försöka måla en katt som ska se ut som silver men det slutade med att jag grundmålade om katten innan jag åkte hem så jag hoppas på bättre lycka nästa vecka.

Måste förbi 4-ben eller Arken Zoo som det tydligen heter nu imorgon och införskaffa en antifesting mojäng till Ronja då hon ligger hos Sanna i sängen mycket så kan det vara bra att försöka undvika de småkrypen så mycket som möjligt. Måste hämta Ronjas namnbricka också. Nästa vecka ska Ronja kastreras. Jag vill inte ha massa kattungar plus att hon gapar så när hon löper vilket hon gör nu självklart. Tussi löper ocksånu men hon säger nästan inget.

Nu ska jag glysa en liten stund på tv innan John Blund!

Långhelgen redan över....

Ja då var helgen redan över. Det enda positiva med att det är måndag imorgon är att det är löning. Har en hel del handling som måste göras imorgon. Det är tomt i de flesta skåp just nu.

Har pletat en hel del med bloggen under helgen men är fortfarande inte helt nöjd. Den får dock duga så här tills vidare.

Har inte så mycket att skriva om så jag avslutar med några bilder.





Hare gott!

Kunde inte låta bli...

Jag var bara tvungen att prova och lägga in ljusa färger istället!!!!!!!!!!!!!

:-)

 Har suttit hela dagen framför datorn och pletat ihop ny utsende på bloggen. Nu när jag kommit en bit på väg har jag fått för mig att jag vill ha en ljusare blogg. Den blev väldigt mörk och lite dyster.  Den får nog se ut så här ett tag så får jag pleta ihop något ljusare sen. 





Blir ett kort inlägg idag då jag inte gjort något förutom suttit vid datorn.
Hare gott!

Födelsedagsfirande !

Idag har vi firat Sanna. Det gjorde vi med en stor smörgåstårta ute i trådgården. Vilken tur med vädret det blev, strålande sol.....ja kanske inte hela tiden. Hon fick massor av fina saker och kläder.






Denna vecka lyckades jag jobba hela 2 dagar. Tisdagen hade med sig en liten förkylning till mig så jag orkade inte till jobbet på onsdagen. Jasmin var inte heller helt kry så hon och jag stannade hemma.
Det är så skönt att vara långledig, blir nog tyvärr hårdare bara att ta sig till jobbet på måndag. Urk!!

Jag försöker mig på att göra om min blogg men tyvärr är det inte det lättaste. Kanske går lite lättare nu när snälla Therese visat mig lite hur man skapar colage. Vad tycks om mina fina colage?? Ja, ja jag håller på att lära mig men jag tycker det var riktigt kul när man har ett vettigt program att jobba i.

Jag ska återgå till skapandet så hare bra // Åsa


JAG GER UPP!!!!!!!!!!

Jag är sååååå trött på folk eller folk o folk, visst folk i allafall!

Idag fyller stora trollet 8år. Stort Grattis Sanna! På torsdag blir det födelsedagskalas men det duger inte för vissa att komma då.  Någon blev sårad av att vi dök upp försent på ett kalas samt att vi ätit redan så då ska denna person sura och låta det gå ut över stackars Sanna. Ja ja sura på för jag är så jävla trött på att det ska krusas för vissa. 
Om det nu var att jag missuppfattade att det var mat vi skulle få så förlåt! Men jag tycker ändå inte att Sanna ska behöva lida för det. Denna peron brukar ju aldrig dyka upp den dagen man bjuder in så om någon ska sura så är det väll alla vi andra då men jag orkar ärligt inte med fjanterier så stanna hemma då!!!!!!!!!

Jag har bjudit in släkten till smörgåstorta på torsdag och behagar det inte att komma då så behöver de inte dyka upp någon annan dag heller för så roligt är det inte att behöva baka och städa till fler dagar än man behöver.

JAG TÄNKER I ALLAFALL FIRA MIN DOTTER DÅ!!!!   Och min sida av släkten kommer då.

Förhoppningsvis har min ilska lagt sig tills dess men det är inte o ge sig fan på! Hur jag än gör så blir det ALLTID fel.

Lyckades överleva en dag på jobbet utan en ända grinig kund.......GÖTT!!
Hoppas bara att det går lika bra imorgon också samt Onsdag.

På onsdag måste jag handla så jag kan göra smörgåstårta på kvällen, för att inte tala om att jag behöver stressa ihop lite kakor också...................URK, vill inte baka.  Tanken är att jag ska hinna baka bullar också men imorgon kommer jag inte hem förens tidigast 20:30 o då orkar jag inte ställa mig och baka.
Vi får hoppar över badhuset på onsdag och ta det på fredag istället för vi är ändå lediga då.  Känner att det inte finns tid att bada på onsdag.

Har inte lagat någon mat idag så jag har ingen matlåda tills imorgon o inga pengar heller så det blir att svälta. TREVLIGT!!  Nog för att jag behöver banta men mat klarar man sig ju inte utan.

Hare gott // Åsa


Lyckad grillkväll.......

En riktigt lyckad grillkväll med g:a jobbgänget. Tack allesammans, mycket trevligt. Det måste vi göra om snart igen!









Lite kubb, grabbarna mot.......


......tjejerna. Slutade dock inte i någon vinst för våran del.








Japp, det fanns alkoholhaltiga drycker...... :-)


Förra helgen var det vårstädning hos syrran i stugan.


Syrran och Anna.


Saga och Tildes rygg!


Bianca!


Orkar inte skriva idag så det blev bilder istället.

Kram // Åsa

Liiiiiiiiiiiite bättre......

Ja lite bättre är det men fan inte mycket. Om man bortser från ungarna har jag inte bråkat med någon sedan i fredags då jag rök ihop med min far lite smått. Ja i och för sig så rök jag ihop med Daniels syster lite också när vi var där i lördags för att fira hennes 30-års dag.

Kan inte påstå att jag gjort mycket de sista dagarna.

I lördags var vi ut till syrrans stuga för att hjälpa till med lite vårrensning. Hon bjöd på frukost, fika och lunch. Där efter begav vi oss till Kattis (Daniels syrra) för att fira henne. När vi kom in där sena som vi var och såg att de satt och åt blev det lite pinsamt då vi redan ätit hos syrran precis så då blev Kattis lite sur och menade på att varför ringde vi inte och sa det då.......öööööö varför sa hon inte att vi skulle få MAT när hon bjöd in oss då!! Mitt griniga jag tände direkt och det blev pinsamt tyst. Men va fan har hon att bli sur över. Hon sa aldrig att det skulle bjudas på mat så då tog vi förgivet att det bara var fika.
Men den perfekta familjen som hon har/är så skulle hon aldrig erkänna att hon gjort något fel.
Skit samma om hon blev sur.....jag orkar faktiskt inte bry mig.

Söndagen spenderade jag mellan 13-17 i örebro på Scandic. Det var möte med PartyLite.

Måndagen blev det inget jobb då jag inte orkarde. Mår ju inte riktigt bra just nu varkenb fysiskt eller psykiskt så jag kommer vara hemma några dagar för att ladda min batterier. Vet faktiskt inte varför jag mår så ruttet. Är lite av varje kanske. En väldigt sjuk mormor, 3 väldigt otacksamma och gnälliga ungar. Minsta lilla motgång just nu känns JÄTTE stor. Funderar starkt på att slå en stekpanna i huvudet på mig själv.
Min snälla vän Therese följde med mig på bio igår för att jag skulle komma hemmifrån vilket var välbehövt. Bara att få släppa allt hemma en stund är mycket värt.  Tack Therese!

Idag släppte jag allt igen i ett par timmar för att åka och måla lite. Tyvärr var det inte alls lika roligt idag.

Ser fram emot fredag då ska jag till Cicci på grillkväll med gamla jobbgängetoch det hoppas jag blir trevligt.

Ska väll försöka att ta mig till jobbet på torsdag. Måste hur somn helst ringa till jobbet imorgon för att kolla leget lite då jag lämnat in ledighetsansökning för måndag 18/5 då dagis har stängt igen. Fick ju inte ledigt förra gången så det blir säker samma sak igen. Sanna fyller 8år då också den 18 maj + att hon ska till öronmottagningen kl.14.30 så jag kan helt enkelt inte jobba ändå på eftermiddagen.

Nu vet ni att jag lever fortfarande i alla fall så hare gott alla ni som orkar :-)

livet suger fortfarande.........om inte mer!!

Vill inte städa, vill inte laga mat, vill inte vara tjock, vill inte jobba, vill inte må dåligt, vill inte vara ledsen, vill inte, vill inte, vill inte!!!!!

Vad jag vill är att: ha mycket pengar, slippa städa, slippa jobba, slippa laga mat, slippa vara tjock, slippa må dåligt, slippa vara ledsen!!!!

Jag kan fortsätta i all oändlighet.....................................................

Tyvärr så har jag ingen tur alls och har nog aldrig haft det heller!

Jag önskar..............1, 2, 3, 4.................näpp det blev alldeles för många önskningar!!!

Ska gå och dra något gamalt över mig och hoppas att morgondagen ger mig lite sol och om möjligt lite bättre humör.

Men vem försöker jag lura igentligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Life sucks...............

Är trött på allt och alla just nu.

Ringde till jobbet i måndags då jag fick vara hemma med jasmin som har feber och frågade min chef om hon kunde kolla upp om semester som idag då mamma och syrran ska åka till västerås för att hälsa påmin just nu VÄLDIGT sjuka mormor. Chefen skulle kolla upp det på direkten och sedan återkomma.........idag är det fredag och hon har fortfarande inte hört av sig! DÅLIGT STIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla arg, ledsen och  förbannad plus att jasmin varit vaken halva natten och skrikigt med hög feber och ett nu väldigt KLETIGT öra så jag är JÄVLIGT trött också.

Gubben får vara hemma med henne idag för jag tänker följa med till min mormor o hälsa på ändå.!!!!

Man kan säga att jag retar mig på allt just nu. Har ingen lust alls att gå tillbaka till jobbet på måndag för som vanligt när jag varit hemma några dagar så förändras det något på jobbet.........ja PERSAN jag menar eran FLYTT och jag har väll inte sådan TUR att gubbjä.... flyttat med er?????? Nä, TUR finns INTE med i mitt liv!!!
Även fast jag trivts relativt bra på jobbet så tror jag det är dax att söka vidare någon annan stans nu för jag har tröttnat på all skit runtomkring. Även de små sakerna på jobbet känns hopplösa!
Det skulle vara superkul om min syster kom tillbaka till jobbet som hon funderar på. Dock är det beslutet inte det lätaste då läkarn sagt att får hon samma problem med armen igen när hon gått tillbaka till ett jobb som gjort henne sjuk från början får hon ingen ersättning. Men vem fan kan leva på sjukersättning i dessa dagar. Puss på dig systeryster!!

Detta är mina senaste projekt jag målat.....har fått dille på änglar.



Denna ska det vara belysning i som ska stå i Jasmins lilla sovalkov.

Har fler änglaprojekt på gång. Tycker de är så fina. Vet dock inte vart jag ska göra av dem allihopa.

Har i två dagars tid egnat min tid åt virkning och Desperate Housewives. Har titta på hela säsong 1 samt lite på säsong 2. Har nämligen inte följt serien när den gick på tv:n. Jag har ju dille på tv serier så vi tar den med.

Nä nu ska jag hjälpa jasmin att bygga pussel en liten stund innan det är dax för mig att åka.  Hon älskar att bygga pussel. Hon är jätte duktig.......hon bygger pussel som är från 6år samtidigt som hon sjunger.

Hare gott // Åsa

(Känner mig lite bättre nu när jag fått klaga lite)





Imorgon ska jag ut till syrran i stugan och hjälpa till att vårstäda. Hela släkten ska dit kl.9 och få frukost sedan kör det igång. Kan ju hoppas på fint väder iallafall.

Bra och dåligt....

Helgen har varit bra och dålig.
Började fredagen med en sväng till Lek och Buslandet i örebro med Persan och Karin och en hel arme med ungar. Jag hade med mig Sanna, Saga, Tove och Tilde. Gick relativt smärtfritt om jag bortser från mina brännmärken på armarna som jag fick när jag åkte Dinosauriekanan med karin. Kan säga att det har gjort ont hela helgen.


Sanna i Vulkanen!

Lördagen började jag med att säga: Det är INTE min tur att damsuga idag utan det får någon ANNAN göra!!!!!!
Ha, ha det blev gubben som tog tag i snabeldraken vilket var bra för han är mer nogrann än vad jag är. Jag dammade lite istället och stälde ner katternas kloställning i källaren istället och så lyckades jag trampa sönder skoställningen. Efter lunch bar det av till Ikea för köp av värmeljus då det var slut hemma och så självklart blev det en ny skohylla som tyvärr står betald kvar på Ikea. Suck!!! Ja vi får åka in och hämta den nån dag som tur var men nu står det skor överallt i hallen istället.
Mamma ringde också för att tala om att mormor bara blir sämre och sämre. Mamma och syrran ska ta en tripp dit på fredag så jag hoppas jag kan följa med.

Söndag blev det inte mycket gjort. Kl. 14 var vi på kalas hos Anton som fyllde 7år. Alla hade skramlat ihop till en studsmatta vilket gjorde honom väldigt glad. Sedan fick alla hjälpa till att montera ihop den....jej!!!!

Anton 7år!


Mamma ringde igen på kvällen och sa att mormor åkt på lunginflammation igen och är jätte dålig så de måste avbryta cellgiftbehandlingen. Risken nu är att det går utför väldigt snabbt vilket inte alls är roligt då jag hade hoppats på att hon skulle vara skaplig över sommaren i allafall. Urk!!

Avslutar med lite mer bilder från helgen.




Tindra!


Micke med Amelia!


Diva!


Jasmin försöker gosa med Tindra!

Hare gott//Åsa

RSS 2.0