Nr. 5 (15 i topp TV-serier)

NCIS x2

NCIS finns just nu i 2 upplagor. Förvånar mig inte om det kommer flera!
Den ''gamla'' hederliga med Gibbs (Mark Harmon) och hans gäng Tony (Michael Weatherly), Tim (Sean Murray), Abby (Pauley Perette), Ziva  (Cote de Pablo) och Ducky (David McCallum).
De har precis börjat sända säsong 9 och alla säsonger är lika bra. Som sagt, serier om att lösa mord är ju inte annat än bra!



Sen finns det ju den nya NCIS: Los Angeles som är lika bra den, om inte bättre.
Med Hetty (Linda Hunt) och hennes team Sam (LL Cool J), Callen (Chris O'Donnel), Kensi (Daniela Ruah), Deeks (Eric Christian Olsen), Eric (Barett Foa) och Nell (Renee Felice Smith).



Ha det//



Nr. 6 (15 i topp TV-serier)

Bones

Serier som handlar om att lösa mordfall är helt klart bra men å andra sidan går ju nästan alla serier idag ut på det!

Dr. Temperance Brennan = Bones arbetar med ett team experter på Jeffersonian Institute, och specialagent Seeley Booth för FBI. De två samarbetar för att lösa svårare och ofta mystiska brott; Dr. Brennan granskar mordoffren i sitt laboratorium med hjälp av sitt team och Booth tar hand om de polisiära undersökningarna.

I rollen som Bones ser vi Emily Deschanel och som Booth, David Boreanaz som ju blev känd från Serien Buffy och vampyrerna och sedan Angel.  Han är en hunk, helt klart!


PANG!



Ja det var inte jag som var i bilen som tur var utan gubben.
En annan bil körde utan att ta hänsyn till väjningsplikt vilket gjorde att gubben körde in i han!

Det gick bra med båda förarna som tur var men bilen är ju liksom paj och vi behöver ha 2 bilar.

Men inget ont som inte har något gott med sig för nu MÅSTE gubben fixa MIN volvo som bara stått i snart 2år.

Ha det/


Nr. 7 (15 i topp TV-serier)

The Good Wife

Mycket spännande serie. Helt klart värd att se.

Tvåbarnsmamman Alicia Florrick (Julianna Margulies/Cityakuten) tvingas återgå till sitt arbete som försvars- och processadvokat efter att hennes make, distriktsåklagaren Peter Florrick (Chris Noth), har fängslats efter en mycket offentlig sex- och korruptionsskandal.

Alicia har tillsammans med Peter två barn, Zach och Grace, och knappare ekonomiska omständigheter tvingar henne och barnen att flytta till en mindre bostad och att söka arbete. Till slut lyckas hon få en provanställning på en advokatbyrån Stern, Lockhart & Gardner. Samtidigt som hon är en intelligent och stark kvinna, tenderar hon att ha en ambivalent och obeslutsam inställning till vilket förhållande hon i framtiden ska ha till sin fängslade man.



Ha det//

Nr. 8 (15 i topp TV-serier)

Greys Anatomy

En typisk sjukhusserie som dock är mycket bra och värd att följa.

Handlar om ett gäng läkarstuderande samt läkare på Seattle Grace Hospital i Seattle. Mest kretsar serien kring Meredith Gray som spelas av Ellen Pompeo. Dr, Gray gör sin allmäntjänstgöring på sjukhuset tillsammans med en hel hög av olika läkare som man får följa i olika situationer.

Bl.a ser man kändisar som Patrick Dempsey, Eric Dane, Justin Chambers, Sandra Oh, Sara Ramirez och i tidiga roller även Isaiah Washington och Katherine Heigl.



Ha det//

Nr. 9 (15 i topp TV-serier)

The Mentalist

Såå störtskön serie.

Simon Baker som spelar Patrick Jane ser mycket bra ut och han gör sin roll i denna serie såå bra.
Han spelar en självständig konsult åt CBI (California Bureau of Investigation). Han följer helt och hållet sina egna regler vilket irriterar många men det är det som gör han så bra. 
Robin Tunney som spelar hans chef Teresa Lisbon kan ibland bli måttligt utskämd av hans ideer men låter han oftast hålla då han ju löser fallen.
I Lisbons team ingår agenterna Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman)och den vackra Grace Van Pelt (Amanda Righetti).





Ha det//

Nr. 10 (15 i topp TV-serier)

90210 Nya upplagan!!

Ytterligare en ungdomsserie som dock är mycket bra. Mycket bättre än den gamla Beverly Hills 90210.

Den är fristående från den gamla serien men några av de gamla skådespelarna har dock gäst spelat i serien. Bl.a Jennie Garth som spelar Kelly, Tori Spelling som spelade Donna och Shannon Doherty som spelar Brenda.

Serien kretsar kring familjen Wilson som flyttat från Kansas till Kalifornia. Annie Wilson (Shenae Grimes) och
Dixon Wilson (Tristan Wilds).


Några snygga hunkar finns att titta på bl.a Ryan Eggols som spelar Ryan Mathews och Matt Lanter som spelar Liam.



Ha det/



Suck!

Jag hade ju liten tjej fest här igår och det var trevligt. Smörgåstårta och en massa snacks.

Kunde ju varit lite roligare om det varit lite mer folk men så är det när man inte är poppis, då vill folket inte komma!
Hade hoppats på att få komma ut o dansa lite men när kl. var 23:30 var jag själv här hemma och satte mig o titta på tv istället.

Bättre lycka nästa gång.................eller nä för jag tror jag struntar i att försöka bju till för det är ju ingen ide!

Det var iallafall trevligt och kul att några kom!

Ha det//

Nr. 11 (15 i topp TV-serier)

Gossip Girl

Typisk ungdomsserie som man inte kan sluta titta på när man väl borjat.

Handlar om ett helt gäng med rika och bortskämda ungdomar som bor i Upper East Side finaste kvarter.

Blair Waldorf (Leighton Meester), Serena Van der Woodsen (Blake Lively), Nate Archibald (Chace Crawford), Dan Humphrey (Penn Badgley), Jenny Humphrey (Taylor Momsen), Chuck Bass (Ed Westwick), Eric Van der Woodsen (Connor Paolo) och Vanessa Abrams (Jessica Szohr)

Chace Crawford ser helt ok ut för en ''liten'' pojke :-)





Ha det//




Nr. 12 (15 i topp TV-serier)

Supernatural

Hunk varning :-)

2st superhunkar i denna serie och räknar man Jeffrey Dean Morgan som spelar pappan i seien blir det 3st. Han är dock inte med så mycket tyvärr!

Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles) reser runt i USA i en svart Chevrolet Impala -67 och jagar övernaturliga väsen. Det har de lärt sig av sin far då han förlorade deras mor till ett sådant övernaturligt väsen när de var små.

Har ni inte sett denna serie så gör det då den är sååå bra. Gillar man övernaturligt blir man inte besviken det är helt klart.




Ha det//

Orka!!!

Nä vad är vitsen med att städa och skura igentligen??

Har städat o dolat hela dagen inför fredagens partaj men vad är vitsen när man kommer hem efter att varit borta några timma och barna har rivit fram massa grejer och dessutom slämpt upp TAGGEN som då gick direkt o pissa på rullgardinen och våran säng......IGEN?!?!?!!!!!

Kattfan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä det blir till att kapa kulorna på han tror jag.

Först ska jag prova någon spray som jag blivir rekomenderad som tydligen kan få han på andra tankar.
Helt klart värt ett försök!


Nr. 13 (15 i topp TV-serier)

Desperate Housewives

Vad jag hört blir säsong 8 den sista säsongen av denna serie vilket är för mig är ok. En mycket bra serie men det är en serie jag klarar mig utan.

Kärleksgnabb och lögner på Wisteria Lane är vad serien går ut på i princip.

Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van de Kamp-Hodg (Marcia Cross) och Gabrielle Solis (Eva Langoria) spelar huvudrollerna genom seriens alla säsonger.

En skaplig snygg hunk finns med i denna serie James Denton som spelar Mike Delfino. Och föredrar man kvinnor så finns ju Eva Langoria att titta på som är en MYCKET vacker kvinna.




Ha det//

Nr. 14 (15 i topp TV-serier)

House M.D

Mycket bra serie som man kan bli lite irreterad på ibland då Dr. Gregory House bara måste vara otrevlig och sarkastisk för att det är det som gör hela serien.

Dr. House och hans läkarteam löser kompliserade medicinska mysterium.




Finns tyvärr ingen riktig hunk att titta på i denna serie.

Ha det//

Man ska lyssna på mamma

Mamma har hela tiden sagt att det är så idiotiskt att ha en fertil hane bland fertila honor då de bara kissar inne. O jag har sagt att än så länge är det inga problem då han sköter sig exemplariskt och han är ända fertila hanen i huset så han ''kanske'' inte får dummheter för sig.

Men man ska lyssna på sin mamma då hon nästan alltid har rätt...............morr!

Började med att ''någon'' har ställt sig i våran säng och pissat på rullgardinen. Sängen klarade sig men inte rullgardinen och väggen. Har skurat med diverser medel och CITRON så de inte ska gå dit igen.

Sen igår ser jag hur TAGGEN luktar på draperiet till sovrummet (vi har ingen dörr tyvärr då vi använder allrummet som sovrum) och sedan markerar mot väggen bredvid och jag suger tag i han och suttar ner han i källaren. Där är han nu och får vara resten av sitt fertila liv!! (troligen får han komma upp redan om en stund om jag känner mig rätt)
Det som var lite konstigt var ju att han han ju bara spruta några droppar men ändå var det en pöl med piss lite bredvid så jag tror det är någon annan jävel som satt sig innan och det var därför han var tvungen att markera.

Då är frågan VEM FAN DÅ!

Har ju säkert något med att Arwen precis löpt för 2:a gången i sitt liv och hennes mor satte sig i Sagas säng o pissa de 2 första gångerna hon löpte så kanske är det hon....eller??

Sedan när vi skulle lägga oss så hör jag hur gubben muttrar och river i sängen och visst.........någon har satt sig i våran säng o pissat..............men va FAN!
Som tur var det bara på gubbens sidan :-) men det var bara att riva ut allt ur sängen och slänga i tvätten det.
Gubben fick sova utan täcke inatt och han var för lat för att hämta en kudde från barna så då blev det att sova utan kudde också.

Jag måste skura och städa eller snarare sanera hela huset för att se så det inte är något mer piss någon stans. Jättekul när man ska ha fest här på fredag och det ska komma massa folk...........not!

Blir att elda en jäkla massa PartLite doftljus det......har lite kiwi+jordgubb kvar och den sprider sig så bra så jag får tända alla dem och hoppas på att ingen sarvar av då det luktar för mycket ljus.

Så nu vet jag inte vad man ska göra med denna herre om det är så att han fortsätter med dummheterna. Kan och vill inte ha en katt som märker revir för då kreverar jag.

Han är ju bara 1år o 7månader så han kan ju bli pappa länge till och han får ju så fina avkommor.

Usch, blä, fy, skit och en jävla massa svordommar säger jag bara.


Gammalt kort för nu har han fått lite man!

Ha det//

Nr. 15 (15 i topp TV-serier)

True Blood

Ja denna serie har fått lite olika bedömningar. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker.

Vampyrer som lever sida vid sida med människor och äter syntetiskt blod ''Tru Blood''
Servitrisen Soockie (Anna Paquin) som har förmåga att höra tankar förälskar sig i den 173år gamla vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).



Man kan bl.a se Alexander Skarsgård i serien viket är en riktig snygging.

Ja, ni får helt enkelt titta på den om ni inte gjort det redan!

Ha det//



MINA Topplistor

Tänkte dra igång några topplistor gällande TV, Film och skådespelare mm.
Tanken var 10 i topp men va fasiken det finns ju så många bra TV-serier så det räcker ju inte med 10.

Jag har ju då mani på TV-serier så det får bli 15 i topp helt enkelt.

Tanken är att börja med:
15 i topp TV-serier
sen tar vi
15 i topp nedlagda TV-serier :-)
sen tar vi
15 i topp FILMER   o.s v

Och där imellan kommer det vara skådespelare jag tycker är bra.....både manliga och kvinnliga.
Sen har vi ju de hunkar som hamnar i kategorin Hot, hot, hot!

Dessa listor är ju då MINA topp 15 så då vet ni vad jag gillar sen!

Kommer även finnas en del TV och FILM tips!

Ha det//

Filippa



Vackra Ippis. Hon är så go. Favorit sysslan är att busa bakom duschdrapperiet.
Går även bra att jäklas med Misa för hon blir ju så sur och slår omkring sig....ser så roligt ut.


Ha det//

Entourage


Jag började titta på serien Entourage för ett par veckor sedan och är nu fast i denna serie. Har precis tittat klart på säsong 3 så nu ska jag börja med 4:e.

Adrian Grenier som spelar Vince är ju bara såååå snygg!


Hot, hot, hot!!

Helt klart snygg oavsett kort eller långt hår! Å vilka ögon.....mums!





Nästan så Adrian knuffar ner Chad från 1:a platsen........fast bara nästan!




Ska ta o lägga upp en hottis lista sen!

Finns så satans mycket snygga killar i skådespelarvärlden!






Frustrerande

Lite frustrerande är det när man skickar en fråga via sms och inte får något svar. Får helt enkelt ta hjälp på annat håll istället. Å ja jag har provat o ringt men får inget svar då heller tyvärr!  Blir såååå trött!

Ibland vore det gött om man var en riktig fixare och kund fixa det mesta själv så man slapp förlita sig på andra människor.

Känner mig måttligt irriterad!

Ha det//

Memories

Satt o kollade lite bland gamla kort och måste ju bara lägga upp några bilder.

Detta är Sanna och Saga i Juli 2003.


September 2003


Små skiungar som blivit stora skiungar!



Ha det//

Arwen i löptider

När jag kom hem från jobbet igår vid 21:tiden så låg Arwen på golvet och åmade sig. Först tänkte jag att vad har barna spillt på golvet nu då men när hon ställde upp rumpan och började kuttra så insåg jag annat.

Det var bara att ta Taggen och stänga in han i kattungerummet det. Bara hoppas att han inte hunnit varit på henne än då jag jobbat hela kvällen så har jag inte sett något ju. Arwen visade inga tendenser till löp på dagen när jag var hemma.

Arwen blir 11månader om en vecka så det är inte dax än för henne att paras. Tidigast i månadskiftet oktober/november då jag vill att hon sha ha fyllt än INNAN hon paras.

Jag slutade men p-piller till henne för ca 2v sedan då jag fått för mig att det hemmat hennes tillväxt. Tokig ide kanske men vi får se.



Ha det/


19-21/8-11 i Göteborg

PartyLite konferansen!!!

Här kommer några bilder men då jag bara hade mobilen med mig så blev det inte så bra kort tyvärr.




Våra SRVP:s



Galamiddag!




Jag lyckades självklart att blunda på bilden!




Ha det//

Arla bondgård

Idag var jag med Saga och hennes klass till en Arla ekologisk bongård. Var faktiskt lite spännande att se djuren och höra lite om hur det går till.

Man vet ju att mjölken kommer från kon men det är ju lite mer jobb bakom så att säga.

Blev inte så bra bilder tyvärr!


Kossa muu!


En helt tomtearme som tittat på korna i hagen!


Ha det//



Sommarens utflykter!

Ja det blev inte många utflykter i sommar men en blev det i allafall.

En 2dgr tripp till Borås med fam.Jarl var vad det blev och det var super duper trevligt. Barnen skötte sig riktigt bra.
En dag i Borås djurpark och en dag i Borås badhus  och där imellan en natt på hotel.









Ha de//

Inga pengar......

......då A-kassan inte betalar ut förens nästa torsdag. Kuligt värre då pengarna tagit slut och jag hade hoppats på lite påfyllnad från dem på torsdag.

Hon på unionen sa att jag ska vara glad att jag får dem nästa vecka då jag igentligen skulle fått dem som veckan efter då de fått in felaktiga papper enligt dem.

Ja för dessa pengar skulla jag haft förra veckan om de inte var så inkompetenta på sitt jobb.

De har fått rätta uppgifter men på ett o samma papper när det enligt dem måste vara på 2 papper för annars kan de inte läsa in det. Hallå, fick de inte lära sig att läsa i skolan eller!?!?!

Blir såååå trött att det alltid ska krångla när det gäller UNIONENS A-KASSA!!

Men som sagt, vem fan behöver pengar för att överleva! Vi får helt enkelt leka lite Robbinsson en vecka! Ut i skogen och leta föda helt enkelt!!!

Ha det//


Sommarens kalas!

Vi hade kalas för Saga och Jasmin som fyllde år med 2v mellanrum. Saga fyllde 8år och Jasmin 5år.




Tjejerna har blivit sååå stora!

Ha det//

Tove har fyllt 13år


Syrrans stora flicka har fyllt 13år. Då inser jag att jag visst inte är 20år längre. Shit vad åren går fort. Den där lilla skitungen är väll inte redan 13år för då är ju jag redan ??år...................glömm att jag skriver min ålder. Vill inte inse att man inte är ung längre.

Här är ''lilla'' Tove i april 2007!


23:e December 2006!


10:e september 2011


Ha det//


Brölopp 13/8-2011

Det har nu gått en hel månad sedan vi var på brölopp.

Peter Jacobsson och Therese Bäckman blev herr och fru Jacobsson!



Det var ett jättefint brölopp med god mat och mycket fin och bra sång.







Grattis ännu en gång! O grattis på 1månads dagen :-)

Ha de//

Bloggar

Jag följer ett antal bloggar via bloglovin vilket gör att det finns en del inlägg varje dag att läsa men jag läser bara de inläggen som rubriken låter intressant på...........i princip i allafall :-)

Har sista dagarna följt det skvaller och skitrykten som skrivits om Kenza.
Det jag inser är att det är jäkligt skönt att vara en vanlig Svensson eller i mitt fall vanlig Jacobsson som ingen igentligen bryr sig om vad jag gör.  Har väll typ 5st läsare eller nåt. Mohahaha

Ja jag skriver ju i så ofta men det ska det bli ändrigt på då jag nu tycker det är lite kul med livet igen efter att ha lämnat Transcom bakom mig.

Varför tycker så mycket folk om att klanka ner och snacka skit om andra människor. Själv bryr jag mig inte värst om vad andra tycker om mig men å andra sidan är jag ju inte någon som de behöver bry sig om.

Ja man får sig ett gott skratt åt hur idiotiskt de beter er!
Jag läste Kenzaz  inlägg om att hon känner Kanye West och inte var MIN tanke att hon var kändiskåt men det är väll det som skiljer oss vanliga människor från de där småtokiga ”kändisarna”. De är så avundsjuka på varann så det är äckligt!


Min morbror träffar också kändisar!!


Ha de//

Lite förändringar!

Har gjort lite förändringar idag på bloggen. Var tvungen att uppdatera lite i headern och annat smått o gott.

Har raderat kattbloggen som jag haft då jag aldrig uppdaterar den ändå och kommer ha denna istället helt. Planen är att uppdatera lite oftare och då jag förut skrev så mycket om katterna ändå kan jag lika gärna använda denna blogg till det med.

Det mesta i mitt liv är ju ändå kattrelaterat så jag kör på det.

Vad vore igentligen livet utan dessa bedårande och småtokia varelser!

Tok Lova!



Så här ser det ut när man står vid spisen o lagar mat!


Ha det//

Avkommor!!

Sagan om ringen kullen F:2010-10-22. Arwens syskon!

SE*TreTroll's Legolas stor och ståtlig med sina dryga 5.5kg!




SE*TreTroll's Aragorn ca 5,5kg


SE*TreTroll's Boromir drygt 6kg.


SE*TreTroll's Gandalf drygt 5kg.



X-Men kullen F:2011-03-16

SE*TreTroll's Mystique


SE*TreTroll's Phoenix


SE*TreTroll's Pyro


SE*TreTroll's Iceman med nya kompisen S*Argydjans Fideli Marie


Disney kullen F:2011-04-18

SE*TreTroll's Tiana


Ha det/

Kattsnack!

Vi har ju köpt en ny avelshona.......S*Sagofabriken's Filippa K och hon är SVARTSMOKE!
Jag är bara sååååååååååå nöjd att jag hittat denna bedårande flicka. Rastypisk och ljuvligt temperament!





Ska bli så spännande att se henne växa upp till en fin avelsdam. Som ett litet plus är hon brorsdotter till våran Gizmo vilket känns extra kul att få avla på hans linjer. Hon växer så det knakar och väger redan 3.1kg och är 4½månad bara. Våran lilla Arwen som är 10½månad har stannat av helt i vikt och väger bara 3.4kg så snart har Flippis gått om henne i vikt.



Verkar lovande viktkurva för Flippis men Arwen behöver upp minst 1kg helst 1.5kg.

Älskade Wizla har lagt på sig massor efter 2kullar och nu äter p-piller så från 3.8-4kg ligger hon nu på 5kg och ser nu ut som en Maine Coon och inte ett benrangel. Lova har också lagt på sig sedan hon sattes på p-piller och ligger på 5.6kg istället för 4.6-5kg. Lova däremot får inte gå upp mer för hon ser lite för rund ut då hon inte är lika lång i kroppen som Wizla.


Taggen älskar kattungefodret och börjar också bli lite för rund med sina 7.6kg.
Taggen var iväg och träffade flicka förra veckan S*Argydjans Fideli Marie (www.gyllenstralens.se) och nu får vi vänta och se om han lyckats. Spännande!



Hos Gyllenstrålens hittar ni också SE*TreTroll's Iceman och SE*TreTroll's Tiana!!
Iceman eller Manne som han kallas av oss ska få äran att para sig med Filippa när tiden är inne. Manne är bara för vacker och väger redan 5kg fast han bara är 6månader.



Iceman har blivit EX1 och BIV några gånger på utställning. För er som inte vet vad det innebär så är det mycket bra resultat. Denna man kommer gå långt tror jag!

Ha det/

Å tiden den bara tickar på....

Ja vad kan man säga.....att tiden tickar på och det var ett tag sedan jag bloggade!

Ska vara ärlig och tala om att jag inte haft någon lust eller tid heller för den delen.
Har jobbat hela sommaren och dessutom haft en hel tomtearme med katter att ta hand om så jag la ner att uppdatera bloggen och tog den tiden till att uppdatera hemsidan istället.

Nu har alla kattungar flyttat och jag jobbar inte lika mycket.....TYVÄRR....så tiden kanske finns att försöka blogga lite igen.
Jobbar ju numera som spring uska vilket är jättekul men tyvärr ger det inte så mycket timmar då jag bara har ett vårdlag att springa på. Har försökt att be om fler ställen men antingen vill de inte ha hjälp eller så vill de inte ha MIN hjälp....suck!  Snart har jag använt alla mina 75 deltidsdagar så då blir det att stämpla på heltid då jag inte har råd att bara jobba 1-4dgr i veckan.....speciellt när jag bara får 3h pass hela tiden.
Blir så trött på alla dessa regler, är det inte bättre att jobba om så bara 5-15h en vecka än ingenting alls?!?!?!
Politiker = Idioter!!

Har fått ihop 20h jobb denna vecka men jag hoppas det blir mer. Förra veckan fick jag ihop 23h.



Ha det//


RSS 2.0