2010-05-31.........imöraär det JUNI!!!

Herrn hittade ett hål att kryka in i. Meningen att det ska ligga typ vinflaskor där.



Dessa lektunnlar är ju så roliga!



Ligger och vilar på mattes mage!!



Giz borstas just nu varje dag och ser ut som en stor hårboll bara!



Wizla är inte lika yvig!!



Tyr har inte så mycket till päls han heller än. Han är lite butter att han inte får bita de små!



Försökte ta kort från sidan på stora hanen i kullen för att visa att han är lite randig i sitt svarta och det  blev inte helt tokigt utan det syns lite på denna bild!



TvåTroll.......Sanna har klippt av sig håret......syns inte så bra.


Orka.......................NEPP!!

Sjuka barna och så har jag sjuka barn och så har jag sjuka barn och så har jag en sjuk gubbe!!

Blir ju aldrig friska.

Sanna var frisk nu i helgen så hon fick gå till skolan i måndags. Jag slutade 16:45 sedan åkte jag direkt till keramiken och fick lära mig lite om att gjuta igen. När jag kom hem vid 19:45 så stod Sanna o tjöt att hon hade ont i örat så det var bara att ringa Baggängen jour. Fick en tid 20:20 men fick sitta o vänta ända till 20:50 innan de tittade på henne och jajjemän..............ÖRONINFLAMATION IGEN!!
Det tar fan aldrig slut.
Jasmin har fortfarande feber som går upp o ner vilket hon haft sedan i fredags. Idag har tempen legat mellan 39-40 hela dagen................not fun!!
Imorgon ska iallafall Sanna till skolan. Trodde jag skulle kunna skicka iväg saga också men icke sa nicke.............hon har legat på 38-38.5 i temp idag men är pigg för övrigt. Lite snorig och hostig men pigg!

Har tagit massor av nya kort på bäbisarna som blev 6v i måndags!!

Denna bild på minstingen i kullen Lukas är ju bara för söt!





Taggen och Lukas!                      Taggen och ena honan!


Tös..............redan tingad!


Tös.......TILL SALU 2500:-. Är då 2 x vaccination, avmaskad, chipad och får med ett kattungepaket!


Pojk...........TILL SALU 2500:-. Är då 2 x vaccination, avmaskad, chipad och får med ett kattungepaket! Denna krabat är stora herren i kullen och är så fint tecknad vilket inte går att få fram på kort tyvärr.

Har uppdaterat på tretrollz.blogg.se så kolla där med vet ja!!

Hare gott alla vänner............Kramizar!


Bara jag kvar nu

Började med Sanna i söndagskväll då hon fick hög feber. Sedan var det Daniels tur i måndags med feber och natten till onsdag var det Sagas tur med jätte hög feber och ont i huvudet. Idag har Jasmin fått hög feber men Sannas feber har nu äntligen minskat men finns fortfarande kvar till viss del.
Så nu är det bara jag kvar...................hjälp!!  Vill inte ha feber o bli sjuk. Det var ju bara ett par veckor sedan jag var genomförkyld så jag hoppas jag slipper denna gång.

Idag har Silver fått vara ute igen i selen. Tog en av de mindre selarna han hade förut för att han inte ska kunna knö sig ur den men det gick nästan hela dagen men sen sprang han fri här ute igen......hopplösa katt. Då åkte han in så satte jag på han 2 selar o skicka ut han igen och det har han inte lyckats ta sig ur ......än!!

Blev förtvivlad härromdagen när de lyckats ta ner Piratbyråns sida (för er som inte vet så är det där man hittar allt bra att ladda ner...serier!!) Men nu är sidan uppe igen med ett kaxigt meddelande att ingen kan få denna sida att stanna nere.............gött. Hur ska jag annars kunna se på mina serier när det inte finns någon annan sida att ta ifrån!

Nu ska jag titta på The Vampire diares som det tydligen fanns massor av mer avsnitt av ju. Har sett till avsnitt 14 och har nu fått tag på flera avsnitt till..................spännande. Sen är det ju massa snygga grabbar med också o det är ju aldrig fel.

Hare gott//

Giz

Tror Giz är lite sur på mig........



......efter gårdagens duschning!!

Ska man på utställning så ska man!!

Hipp, hipp.....

hurrrrra för idag är det SANNAS 9års dag.........................



........och TUSSIS 3årsdag!


Stackars Sanna som är hemma och är sjuk på sin födelsedag. Hon har haft feber sedan i söndags och ont i halsen men det verkar som det halsonda gett med sig lite.

Igår när Daniel kom hem satt han o skaka och sov i soffan. Visade sig dock att han också hade feber. Han mår inte alls bra.
Hans astma är inte alls bra just nu när han är snorig och febrig................blir inte bättre av de 11katter som just nu finns i huset................upps!

I söndags firade vi syrran och Sanna och här kommer bilder från det.





Saga munter som vanligt!!


Ha de//


Dessa små godingar blev 5v igår

Hane.......TILL SALU men någon är intresserad o har 1:a tjing!


Hona.......TILL SALU


Hona......TINGAD


Hane.....TINGAD


Hane......TINGAD.....Heter Kasper och ska flytta till sin pappa!

Hipp, hipp.....

hurrrrrra, för idag är det Misas 13års dag.





Gammeltanten!!

Imorgon har vi två till som fyller år. Vilka, får ni se imorgon!!

ORKA

Ja som vanligt bryr jag mig för mycket. Att jag inte lärt mig vid det här laget att jag inte ska bry mig så mycket om vad alla andra tycker då det ju igentligen är deras problem inte mitt.
Screw you all...................nä inte alla men en del av er.

Har idag fått 2 kattungar tingade så nu är det bara 2 kattungar kvar till salu. Ena honan och den svarta pojken med vitt under hakan finns kvar.
Lade ut annons på blocket igår kväll.

Vi har idag varit hos syrran och firat henne (fyllde den 11maj) och Sanna som fyller 9år på tisdag. Jag hade gjort smörgåstårta och syrran hade gjort cheescake.

Här kommer lite bilder på bäbisarna!











TreTroll!!


Hare gott!

blir sååååå trött!

Silver har inte fått varit ute mycket alls och när han varit det har han haft koppel. Nu råkade han gå ur selen och har traskat runt i ca 1h fri här ute och genast får man höra från grannarna som INTE själva har katt att han bajsar i deras sandlåda...................ö ok men spruta vatten på han då om ni inte vill ha han där, hur svårt kan det vara.
Tror inte ens att det är Silver som är skyldig då det finns flera på våran gata som har katter som är ute jämt.
Men va fan skyll på Silver vet ja.
Daniel håller på för fullt ute idag och bygger på kattgården så vi kan få den klar så kan de inte klaga på oss sen i allafall.
Den andra grannen har en stor fet katthane som brukade komma in på våran gård men han har lärt sig någerlunda att hålla sig borta annars blir han blöt. Finns inte mycket annat att göra än att spruta vatten på dem så lär de sig snart att dit ska man inte gå.
JAG kan inte göra mer åt att Silver sliter sig och traskar in på deras gård. Försöker ju iallafall o ha han kopplad men det hjälper ju inte alltid tyvärr.

Idag har jag fixat smörgåstårta tills imorgon när vi ska till syrrans stuga och fira henne och Sanna. Går så himla fort och är smidigt att göra smörgåstårta själv. Kostar ca 350:- att göra en stor smörgåstårta som nog räcker till ca 20 pers.

Nu ska jag ta o käka lite.

Tittut!


Hare gott//

Dagens bild på Taggen....

.....som för övrigt äter som en häst och väger idag 2002gr................hela 2kg.........han blir nog tungviktare denna krabat.



Långhåriga kissebäbisar till SALU

Bäbisarna blev hela 4v i måndags..................tiden går så fort!
Ska lägga ut annons nästa vecka på blocket är det tänkt. Ska bara försöka ta enskilda bilder på de små rackarna vilket inte är helt lätt då de aldrig är stilla mer än när de sover.
Pappa o Stina har varit här idag o de har valt sin bäbis. Då deras katt är pappa till dessa underverk så ska de få välja en först och de valde lilla grodan......minstingen i kullen.
Han är svarttabby/tigre och har precis fattat galoppen med att äta kletmat vilket han tycker mycket om.

Då jag behövde städa ordentligt åt dem så fick vi ta ner dem i vardagsrummet under tiden jag dammsög och så här såg det ut i korgen som vi bar dem i.................så trötta. (de ligger alla 5 i korgen)



Här är stora tabby hanen.


Då jag och Therese har kollat kön på dem igen så har jag nu upptäckt att den stora svarta honan som växt om stora tabby hanen inte är en hona utan en hane (är nästan 100% på det)......upps!!
Inte lätt att veta för mig som aldrig haft kissebäbisar förut.
Ja ja de är ju friska i allafall sen vad det är för kön ser väll veterinären när de får första vaccinationen vid 8v. Hoppas att jag sett rätt nu iallafall.


Vet då inte om detta är en av honorna eller om det är stora hanen för de svarta med vit fläck under hakan ser lika dana ut. Om man tittar på magen kan man se vilken som är vilken för hanen är så gråspräcklig. Han ser lite smoke färgad ut på undersidan.



Stora tabby hanen borde vara lätt såld för han är så fin och go. Han är den som pratar/jamar mest när man kommer och han älskar att busa och ligga i knät.


Fullpackat vid matbordet!!

Alltså har jag 4 kattungar till salu 2 honor svarta med lite vitt under hakan och på magen och 2 hanar varav en är svarttabbyt och en är svart med vit fläck under hakan och lite gråspräcklig på magen.
ALLA ÄR LÅNGHÅRIGA!!!!!!

Kattungarna säljs för 2500:- och är då:

* Veterinärbesiktade
* Avmaskade
* Vaccinerade x 2
* ID-märkta med chip
* Någerlunda vana vid kloklippning
* Vana vid andra katter

Kattungarna är leveransklara vid minst 12 veckors ålder den 5 juli  v27.

Kan tingas mot 1000:- som ej återfås vid ånger!

Kom o titta om du är intresserad!


23dgr




Han är sååååå söt!!


URK!!

Har åkt på en dunder förkylning som inte alls är rolig så i natt har jag inte sovit mycke alls. Det räcker inte med att näsan rinner fast den är täppt utan jag har åkt på urinvägsinfektion IGEN så jag har varit uppe o pissat typ 50 gånger inatt. Vaknade vid 3 tiden och kunde inte somna om utan satte mig vid datorn en stund istället. Kände inte lika väl då att jag var tvungen att pissa hela tiden.

Igår itroducerade jag mjölkersättning i skål åt de små bäbisarna. Ska ge lite sådan mjölk på kvällen nu till dem så de lär sig att lapa själva. Det är redan 3 av dem som fattat galoppen för idag lapa de i sig mjölken. Lilla hanen dock ville inte veta av någon ersättning utan satte sig o pep till Tussi kom o la upp sig. Tror han är lite lat. Han borde lära sig han också efter några dagar.

Idag hade allihopa gått upp mellan 10-12gram vardera på ett dygn vilket känns skönt. Bara hoppas det fortsätter så för nu är det bara ca 1v kvar tills de ska börja äta kattmat. Spännande!

Lilla Tyr alias Taggen (det var bara bäst Annelie) har idag hälsat på kissebäbisarna för första gången och han tyckte de var lite läskiga så han fräste faktiskt. Han har ju anpassat sig någe grymt bra bland flocken. Det är bara MISA den gamla tanten som fräser så fort hon får chansen men Taggen han tittar på henne bara och går vidare helt oberörd.
Han älskar mat så jag tror han spricker snart för han äter för mycket. Får ställa fram i omgångar när han är i farten.

Ha det//

5 småttingar



De har de sista dagarna inte gått upp lika mycket som de borde så jag börjar få lite panik. Tänk om Tussi inte har mat så det räcker till dem. Det är ju en hel vecka kvar innan det är dax att introducera mjölkersättning på fat samt blötat torrfoder.

Har idag klipt klorna på dem för första gången vilket inte var helt lätt. Topade bara lite så de inte ska vara så nålvassa.






Ni missar väll inte o kolla på: tretrollz.blogg.se också!!!!!!

TYR är hemma

Han är då en väldigt liten plutt. Wizla blev väldigt stor helt plötsligt!



Han klev raka vägen in i kattgänget utan några problem.  Inge fräs från hans sida med desto mer från LILLA Silver som tycker Tyr är jätteläskig o luktar illa. Wizla fräser också bort imellan men hon är så nyfiken så hon kan inte låta bli att förfölja Tyr och leka lite smått med han. Gizmo sa inte något utan lukta på Tyr sen var det inte mer med det.
Dock har Gizmo försökt busa med lilla Tyr som då är i storlek med Gizmos huvud ungefär vilket inte är lite svårt gör Giz att förstå.
Han verkar ha ett jäkla bra psyke Tyr precis som Giz har. Accepterar alla miljöer......hoppas de även accepterar utställnings miljön sen den 5 juni när vi ska till Örebro med Wizla, Giz och Tyr.

Nu ska vi bara ha ett namn till han också då jag inte är helt ok med TYR.....ska helst börja på T......några förslag???????????

Här kommer lite fler bilder på underverket!





Wizla blev stor helt plötsligt!!

Mer bilder kommer//


RSS 2.0