.........

Förra lördagen var vi och hämtade Wizla. Hon har nu installerat sig i vårat hem och tyckte inte matte skulle ha sovmorgon i morse.......när barna för en gångskull låg o sov.
Gizmo är skitnöjd över att ha fått en ny kompis som vill leka med honom. Tyvärr tror han att det är ok att bestiga henne men då blir hon skit förbannad. Det ska kapas kulor den 28/10 så får vi se om han fattar då att han INTE ska bli avelshane. Det är så synd för han blir bara finare och finare. 
Silver tyckte inte det var kul först att få en ny kopis i huset så han satte sig i sin fotölj och kissade......som tur är var det bara en gång, nu verkar han ha accepterat henne. Den enda som fortfarande fräser åt Wizla är ju självklart Misa men lilla Wizla bryr sig inte.

Idag ska vi till mamma för hon fyllde 55år igår. Imorgon är det kalas här för Daniel som fyllde 35 i måndags vilket innebär massa städa och baka som jag inte alls har lust med.

Kors i taket så har jag lyckats jobba en hel vecka utan frånvaro av något slag, helt otroligt. Åkte dock på en regäl huvudvärk på förmiddagen igår så till slut viste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Slapp sitta på telefon på eftermiddagen vilket var skönt. 

Har tatuerat mig igen......denna gång var det Therese som tatuerade. Jag är super nöjd!
Hon är jätteduktig.  Hon ska få gadda lite mer på mig längre fram sen!
Tack Therese......kram!


Svårt att ta en bra bild på tatueringen!



Lilla Wizla som är född 2009-07-16!




Gizmo blev så stor helt plötsligt!



Saga har lagt på sig lite hull under sommaren så jag skulle behöva köpa diverse nya kläder till sanna för att saga nu måste gå i sannas kläder. Det skiljer lite på längden på dem med saga är lite rundare än vad sanna är så jag har fått gett henne massor av sannas kläder.
Nu är det dax att inhandla höst/vinter skor till alla troll också o jag vet inte hur vi ska ha råd med allt detta denna månad för jag kommer att få en skitlön eftersom jag har varit sjukskriven. HJÄLP!!

Lite uppdateringar blev det. Nu ska jag städa och baka och tvätta och..............................

Orka.....

Ja nu har det gått en tid igen. Har varken haft lust eller ork att skriva.

Lite nyheter........Misty har flyttat till Anna i degerfors och heter numera Alice. Allt har gått jättebra och hon trivs med sin nya familj.
Gizmo stannar här hos oss. Han har slutat halta vilket är jätte mysko.
Vår nya kisse får vi hämta om en vecka. Wizla som hon heter blir 12v då. Måste bara försöka skramla ihop pengar så vi kan hämta henne. Har ju tyvärr varit lite väl mycket utgifter på sjuka katter så alla pengar har gått åt till det.

Idag har jag varit med Persan och Karin in till Marieberg på lite shopping. Köpte en ny träningstopp åt Sanna då den gamla är för liten......den kostade hela 9.50:- efter rabatter och presentcheck.....det var typ det jag hade råd med.
Imorgon ska vi till syrran och fira Tobben som fyllde år i torsdags.

På måndag skulle mormor ha fyllt 74år........älskade mormor. Kan fortfarande inte fatta att hon är borta.....usch!!

Var till Therese i onsdags och tattuerade mig..............blev helt ok men jag har skit ont fortfarande. Bilder kommer senare.

Vi försöker att få Jasmin att sluta med tutten men det går åt helvete.......i torsdags började hon skrika när vi åkte från dagis och hon slutade inte förens hon fick tutten. Jag tänkte att hon ger sig säker men jag orkade inte mer än 2timmars skrik sedan fick hon tuttjäveln. Att hon orkade skrika så länge förstår jag inte.....hon tog sig för huvudet bort i mellan vilket inte var så konstigt. Hon är helt hopplös med denna tutte.


Jag har tänkt att göra om designen igen på bloggen men det värsta är att börjar jag så blir jag sittande i flera dagar. Vill nog ha den lite mörkare nu över vintern. Den är lite för ljus och sommrig nu tycker jag.

Ja nu har jag uppdaterat lite igen då.
Hare gott/

RSS 2.0