Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................

Nu har jag suttit i 1½timme och försökt blogga från mobilen men fan att det ska krångla.
Felet är att telefonen inta kan skriva små bokstäver i texten. Rubriken går bra men när jag borjar skriva i textfältet fattar inte telefonen att jag vill ha lite små bokstäver också...........blir sååååå trött!!
Är ju asfult att bara skriva med stora bokstäver. Jag har lusläst manualen till mobilen och gör som det står för att få små bokstäver men den klarar inte av det så nu skiter jag i det och använder gubbens dator.....han är ändå ute i garaget och grejar.

Har fått ont i halsen idag. Det började lite smått igår kväll men nu börjar det göra regält ont när jag sväljer. Känns inte som vanligt halson utan mer som halsfluss ont.........skulle vara jävligt typiskt om jag åkte på halsfluss nu. Jag hinner ju fan knappt jobba mellan alla sjukdomar i familjen.
Imorgon ska jag på sjuksamtal med chefen och the bitch!! Då får jag höra igen vad mycket frånvaro jag har och så ska det tjatas om vad man kan göra åt det. Snart får jag nog sparken....skulle inte förvåna mig alls!!
Vet dock inte vad jag kan göra mer än att ibland ignorera när barna är sjuka och skicka iväg dem ändå och hoppas på att fröknarna inte märker det............visst är jag en bra mamma!

När jag åkte hem från jobbet idag var det värsta kaoset vid lasarettet med poliser som stod och derigerade......jag tycker denna kaos över vaccinationer är lite väl överdrivet men det är ju bara vad jag tycker.
Jag hade ju bestämt mig/oss för att inte vaccinera men ångrade mig under helgen och ringde till skolsyster imorse och sa att barna får ta sprutan. Antar att man måste tänka på alla runt omkring så man inte smittar så jag sa till chefen att jag också ska ta spruta. Vi får ju vaccinera oss på jobbet.

Sanna och Saga får på skolan och jag på jobbet men lilla trollet Jasmin då ska man ta med henne till bvc eftersom hon bara är 3½år?!?! Vad jag har fattat så ska man det så jag får väll åka dit nån dag. Bivärkningar av sprutan kan vara feber så med våran tur så tar alla sprutan vid olika tillfällen vilket leder till att vi är sjuka llänge.........urk. Bästa vore om alla tog sprutan samma dag så kan alla ligga sjuka samtidigt isådant fall men turen är INTE på vår sida så!

Jag har bytt mailadress.....då datorn harvade så har jag skaffat en mail som jag kan använda på vilken dator som helst och med lite råd från Charlie blev det gmail. Den gamla adressen är dock kopplad till min gmail så jag får ändå de mailen. Har tänkt senare att ta bort den men har en liten övergångsperiod.
Insåg när jag började logga in överallt för att byta mailadressen att man använder sin mailadress överallt så jag har en hel del jobb kvar. Jag ska ta och fortsätta så hare gott//

Trasig dator.....

Har lyckats pajja datorn. Blir såååå trött på skiten. Har en hel del saker i datorn som jag vill ha kvar som jag inte hade flyttat över till bärbara massminnet och vissa saker som ej går att flytta över heller.
Får se om det gåe att lyckats få igång den. Har lämnat över den till Charlie får vi se om han kan hjälpa mig.
För en tid sedan så pajjade skivläsaren i den så det går inte att lägga in nya program iden heller då den inte känner av skivan.

Barna har varit sjuka hela höstlovet samt Jasmin som hade feber hela veckan efter också men nu är de friska. Den enda som klarat sig denna omgång är jag....peppar, peppar!!
Har varit lite snorig sista dagarna men det är inte någe mycke. Hoppas att det inte blir värre bara för jag måste jobba hela november ut annars blir det så dåligt med pengar....IGEN!

Jag har lyckats jobba hela veckan utan minsta vab vilket är helt otroligt. Har till och med lyckats jobba 5h övertid då vi blev beordrade det denna vecka.
Imorgon blir det en gnutta vab då jag måste med Sanna till öronmotagningen. Har lyckats få mamma att hjälpa till lite så hon hämtar Sanna från skilan och så möter jag upp vid lasarettet, då slipper jag en färd fram och tillbaka iallafall. Jag får skjutsa henne till mamma efter undersökningen så hon får äta lite mat där annars blir hon utan. Mamma får skjutsa henne till skolan efter maten. Lite knövel men det funkar och jag får lite mindre vab på nacken.

Idag ska vi till syrran och Janne för Janne fyller 45år.

GRATTIS JANNE!!!

Det blir lite smörgåstorta där......mumma!! Först ska Saga dock på kalas till en kompis så det blir lite små flängande idag med.

Eftersom jag inte har någon dator får jag låna gubbens och till den använder vi tv:s som skärm vilket leder till att det sitter en liten katt (Wizla) framför tv:n och försöker fånga pilen (musen).......hon tycker det är skitkul men det tycker inte jag eftersom hon sitter ivägen....jag ser ju inte vad jag skriver.

Ja nu har jag uppdaterat lite igen.....bättre än inget!!

Hare gott//


Halloween

Ja det blev inte någe märkvärdigt denna helg heller. Vi var bjudna på Helloween firande hemma hos Helena och Kent men då Jasmin fortfarande hade feber igår så fick vi vara hemma. Jag har börjat känna av i halsen men har ingen feber.....peppar, peppar!!
Jag var ledig i måndags då dagis hade stängt så jag hade tänkt hitta på nåt roligt med barna med då Saga hade väldigt hög feber och spytt fick vi vara hemma. På tisdagen så hade Sanna fått feber också så det var bara Jasmin som fick åka iväg till dagis. Tyvärr så ringde de från dagis på torsdagen redan kl.9 för då var det hennes tur att bli sjuk. Daniel låg hela förra veckan och denna har alla barna haft feber. Det är bara jag kvar nu vilket är helt otroligt då jag alltid brukar vara först att få alla baciller.

Började titta förra veckan på One Tree Hill och har nu efter en hel vecka hemma med alla ungar kommit till slutet på säsong 5. Det är samma visa varje gång jag börjar titta på en ny serie.....det går ju fan inte att sluta sen skadar det inte att Chad Michael Murray är såååååå snygg. 



Sååååååååååååååååååååå snygg!!  En av mina favoritfilmer är House of Wax och det är INTE för att Paris Hilton är med! ;-)

Tänk att vakna bredvid honom på morgonen!!
Tillbaka till verkligheten........

Jag hoppas att jag inte blir sjuk nu utan kan jobba veckan som kommer för jag förlorar så mycket pengar på att vara hemma och det är inte långt kvar till Jul nu....tiden tickar på snabbt.

I onsdags var jag iväg med Gizmo så nu är han kastrerad. Inga kattungar med honom som avelshane.....snyft! Han blir bara vackrare och vackrare ju större han blir.
Lillskruttan Wizla har kommit in i gänget helt otroligt bra. Hon håller sig mest med Gizmo men försöker hela tiden att få med de andra i sina race. Silver bara tittar på henne men Tussi hänger med ibland.

WIZLA!!






Allt för nu....hare gott!!

RSS 2.0