Jävla lata hundägare!!

När jag gick o hämtade Jasmin från dagis idag lyckades jag trampa i hundskit flera gånger. Blir så trött på dessa lata hundägare som inte kan plocka upp skiten efter sina hundar. Har de aldrigt hört ordspråket att det som göms i snö kommer fram i tö.............jäkla nötter!
Om de inte orkar ta upp skiten efter sig så ska de fan inte ha hund heller. Hur jävla svårt är det att plocka upp skiten. Med 5katter i huset så ränsar jag 3 kattlådor minst 1gång per dag oftas 2 gånger. Jag vet att skit inte är trevligt att handskas med men varför skaffa hund då för det kommer ju knappast som en överraskning att de skiter.
Låg nog ca 50st skithögar på vägen mellan hem o dagis...........super trevligt.

På fredag bär det av till Norrköping för att titta på en katt pojke till avel. Bara hoppas att han har avels potensial. Lite svårt att se det bara på kort men han ser bra fin ut det man kan se. Han heter Tyr och är blåsilver tabby. Åååå vad spännande det ska bli.

Kom på häromdagen att helgen den 19/6 ska jag o gubben åka till Sala på 50års kalas då min morbror fyller år och då kommer vi ha huset fullt med kattungar beroende på vad många den lilla tjockisen Tussi klämmer ur sig. De kommer vara ca 8v då och är för små för att flytta hemifrån så är det någon frivillig som vill åka hit och vara lite kattvakt. Vi kommer bara vara borta från lördag morgon till söndag eftermiddag men jag vill inte lämna alla småkatter själva i över ett dygn. De stora går det ingen nöd på men bäbisarna och ev. en ny liten avelspojke som kanske ska flytta in.

Någon frivillig??

Har varit hemma med Sanna nu för att hon är sjuk men hon börjar må bättre nu. Bara väntar på att hostan ska slå till som hon alltid får vid förkylning för att inte tala om att det är ett under att hon inte fått öroninflammation denna gång. Dock är inte faran över än gällande öronen men jag har låtit henna använda nässpray ett par gånger om dagen för att försöka hålla öroninflammationen bort. Bara hoppas att hon klarar sig denna gång.

Go natt//

Lite bilder!!

Här kommer lite bilder............självklart på katterna.

Här är en väldigt dräktig Tussi.



Hon brukar INTE vara så rund om magen lilla skruttan!



Hade dörren öppen en stund idag o då kom en massa katter och ville ut!
Gizmo satt o filosofera medans Silver försökte sig på ett rymningsförsök genom att gräva sig ut under grinden.




Sanna har gått med morgonrock hela dagen......hon är så snorig kraken.


Wizla ville äta taco med mig o Sanna!

VAB

Helt hopplöst!! Nu är det Sannas tur att vara sjuk men som tur är så är det inte magsjukan i allafall. Hon blev genomförkyld över natten och har legat o huttrat på soffan hela dagen.
Vi har hunnit med flera filmer: Dantes Peak, Resa till jordens mittpunkt och H2O Just add water...filmen.

Jag har lyckats tagit tummen ur och planterat lite frön idag bl a tagetes, sommar malva och så blev det lite kattgräs också. Saga ska sälja plantor på sandviksskolans dag i juni så jag hade inget val. Förr om åren brukade jag plantera massor av eget men har varken haft ork eller lust sista åren.

Snart är det PÅSK..............o inte tänker jag pynta för det. Tycker inte påsk är så mycket att fira mer än att jag tycker att mamma ska bjuda på påsk lunch resten kan kvitta.

Hopplöst.....

Jag måste kommentera lite angående en blogg jag följer. Hon heter Kenza och har adressen kenza.se.
Hon befinner sig just nu i Egypten vilket innebär en del bikini bilder på bloggen. Nu har någon kommenterat på hennes blogg att: Grattis till silikontuttarna!!
Vilket hon inte har. Jag blir bara så trött på alla dessa avundsjuka människor som måste få alla andra att må dåligt bara för att de mår dåligt. Denna unga kvinna har ett fantastiskt liv och en fantastiks kropp men lever i rampljuset vilket då innebär att alla dessa avundsjuka människor bara måste klanka på henne. Jag ser bland alla kommentarer hon får att hon är väl omtykt men tyvärr räcker det med en taskig kommentar för att man ska få ett slag i ansiktet.
Jag tycker hon är en stark kvinna som klarar av att leva ett så öppet liv med så många läsare.
Hejja KENZA!!

Nog om det.

Vi har hittat en superfin avelshane till Wizla. Han är så söt men han är bara 6v än. Vet dock inte hur jag ska lyckas skramla ihop 7000:- för att kunna köpa den vacka lilla katt men jag håller på med ett tappert försök och säljer av massor av mina saker här hemma som jag ändå inte använder samt mina handarbeten jag gjort på Tradera så får vi se vad långt vi kommer. Måste först o främst få ihop till handpenningen som ska betalas rätt omgående och det borde jag lyckas med i allafall.
Jag har tid för tatuering om 3v men det får jag nog hoppa över om jag ska köpa en maine coom till. Vi måste ju ha en avelshane så tatueringen får helt enkelt vänta. Har ytterligare en tid i slutet på juni så jag får vänta tills dess för då har jag fått skattepengarna.

Jag vägde Tussi igår och fick en chock. Hon vägde 2800gr innan hon blev dräktig och väger nu 4100gr...............hon har alltså gått upp 1300gr på 6v.........hon är lika bred som hon är lång kraken. Det är bara 2v kvar nu..........spännande!!
Med den magen borde det vara 4-5st tycker jag med det kanske är mest fläsk :-)

Ska ta några bilder på henne så ni får se men hon föredrar att ligga o jäsa under soffan som hon knappt kommer under.

Kramiz



..............

Så har det gått ytterligare en vecka. Tiden går så fort fat ändå inte för jag vill ha SOMMAR eller åtminstone vår. Bort med all jäkla snö.
Var ute o skottade av studsmattan igår som hade ca 10cm tjock is och ca 20cm med snö på isen vilket ledde till at jag har en jäkla träningsverk idag.

Lyckade ta mig till jobbet idag då Jasmin äntligen är frisk igen........peppar, peppar. Jobbade bara 4h och ska jobba 2,5h imorgon och 2,5h på söndag också.............låååååånga pass. Nä det beror på att jag fortfarande jobbar halvtid och nästa vecka jobbar jag 75%.

Vägde ''lilla'' Tussi idag som nu väger 4060gr. Hon vägde 2800gr innan hon blev dräktig. Hon har alltså gått upp 1,2kg och har 2½vecka kvar innan bäbisarna ska komma. Hon hinner nog gå upp lite till innan de kommer vilket är bra så hon har en del att ta av när hon ska ha massa bäbisar som diar. Ska bli sååååå kul..............längtar.

Här kommer en bild på nästa snygging. Paul Wesley som spelar Stephen i The vampire diaries!

Ingen spya...

Gött....Jasmin har inte spytt sedan igår vid 14 tiden så nu hoppas jag verkligen att det inte blir någe mer. Imorgon skulle jag behöva ner på stan en sväng så om natten går bra så tar vi en busstur Jasmin o jag då vi inte har någon bil.

Fick jätte ont i huvudet vid lunch idag och blev alldeles skakis så jag fick lägga mig en stund. Trodde nästan att det var min tur att bli sjuk men det gick över efter jag vilat. Jasmin och jag har legat på soffan mest hela dagen o tittat på diverse film. Det har blivit bl a Bortspolad, Ice age 1, Molly mus och inte lika barnvänliga Twister som stora tjejerna ville se.

Var på föräldramöte idag och fick lite info om diverse igen. Bl a kost och sömn. Jo för att många av barnen idag är överviktiga pga felaktig kost och stilla sittande framför tv och datorer. Kan inte påstå att mina barn är överviktiga och våra kostvanor är inte de bästa. Visst Saga har lite hull men hon är inte tjock. Får väll börja tvinga i henne lite mer frukt och grönt istället för kakor och godis. De andra två äter både fruk o grönt.

Har suttit i flera dagar och fixat med diverse bloggar och jag hoppas ni varit inne o tittat på nya bloggen......tretrollz.blogg.se. Den blev faktisk helt ok. Lite ljus men den första designen jag gjorde blev så väldigt mörk med allt svart. Får duga så här så länge.

Tycker det är riktigt kul att hålla på o designa när man fattar nåt. Har fortfarande inte lyckats få till det med hemsidan. Behöer expert hjälp med den.

Är det någon som missat nya serien The vampire diaries så säger jag bara att ni missat något. Jättebra serie med diverse snygga grabbar i.
Som denna snygga goding Ian Somerhalder som spelar Damond.



Go natt//

Vinterkräksjukan???

Jasmin har spytt sedan i lördags morse. Hon spyr inte massor utan som i söndags spydde hon 1gång på dagen o igår spydde hon 1gång på kvällen o idag spydde hon 1gång på eftermiddagen. Det är en väldigt konstig kräksjuka hon har. Som tur är har hon varit superdiktig med hinken.

Idag var det lansering av sommarkatalogen och det fanns en del fint i den. Blev dock inte inpad av nya dofterna tyvärr.

Har suttit hela dagen igår o idag o pletat lite på nya bloggen som jag gjort som ska höra till uppfödningen. Den heter tretrollz.blogg.se................titta gärna in. Tanken är att vi ska ha den och hemsidan men jag vet inte hur jag gör för att lägga upp den stilmallen jag gjort till min hemsida..........någon som kan hjälpa mig???

Häftigt......

Var bara tvungen att prova nya sättet att mobilblogga. Jag har alltid loggat in via wap på mitt bloggkonto men det räcker ju med att skicka ett sms eller mms till ett nr så ploppar det upp ett inlägg. Nu blev det inte så vacker då jag missade att skriva rubrik men nu vet jag hur det funkar......häftigt!!

Jasmin har spenderat dagen igår och idag med att spy vilket inte är speciellt kul. Var ju hemma med henne tidigare i veckan då hon var rutten i magen men det räckte tydligen inte utan nu spyr hon också.
Lillskruttan har varit relativt duktig med hinken så jag har inte behövt skura så mycket. Blir dock inget jobb för min del imorgon då jag får äran att vara hemma o vabba......igen.

Har suttit hela dagen och grejat med hemsidan som blir supersnygg bara jag fattar hur jag ska kunna publisera den på min domän................hjälp någon.

Hare gott nu ska jag äta poppkorn o titta på film//

No subject1

20100207331 (MMS)

Måste testa att mobilblogga o bäst gör man det med en härlig bild på Giz.


Lätt shopping

Sanna och jag tog en liten tripp till stan för att kolla läget lite. Har inte varit på stan på ca 1½-2månader ungefär så det var dax att ta en tripp.

Det blev ett par svarta jeanstaits på Lindex och 2 toppar från H&M till Sanna.




Så mysig modell! Jag vill också ha sån modell på topp fast i svart färg men något stort tryck fram på.

Idag är det kalas dag. Saga är på kalas hos grannflickan som fyllt år och Sanna ska på kalas mellan 17-21 sen hos sin klasskamrat.

Hittade ingenting till mig själv på H&M men det är alltid så rörigt där så man hittar ju inget. Har hittat massor i katalogen så det borde ju finnas något i butiken.
Hittade en stickad tunika på Lindex på rean som jag inte kunde åka hem utan. Jätte snygg!

Ska nog skicka efter lite kläder från H&M till tjejerna nu när det börjar bli vårväder ute. Hittade massor till alla tre.

Jasmin spelar GameBoy o Wizla villa kela!


Tattoo

Yes!!  Fick beviljat ledigt när jag ska tattuera mig den 16 april....eller jag fick ta komp 3h men hur som helst kan jag gå iväg. Trodde nästan de skulle neka mig och då får jag vänta ca 6månader igen på ny tid. Skulle varit iväg i december men då pengarna var slut fick jag boka om så nu har jag väntat nästan 1år och jag hat till o med hittat vad och vart jag ska tattuera mig...........spännande!!

Fick dock inte beviljat ledigt när dagis har stängt den 27/4 så får inte gubben ledigt blir det till att ha med en snart 4-åring på jobbet.................tja hur de ställer sig till så ung arbetskraft.........mohahaha!!
Ja det väll igentligen inte kul men vad ska jag göra då när ingen kan ta henne!!

Jag har tänkt massor på det här med de krakarna som inte har någon barnomsorg eller familj som kan ta barnen när inte jobbet beviljar specialschema. Tänkte på stackars Karin som inte har någon annan en gubben som då kör buss och ligger ute på jobb flera dagar i veckan och inte är i sverigen ens kanske vem ska hon ta hjälp av och hur ställer sig ¨T¨ till att ha barn med sig till jobbet??? För vad ska man göra då man inte får ta ut vab pga sådant vad jag fattat och vem har råd att kanske ta vab flera timmar i veckan.

Man har rätt till barnomsorg fram till 18 i Karlskoga men efter det då. Vi har i och för sig ett nattis här i stan men om alla som nu fått nekat specialschema ska ha in sina ungar där det går ju inte då det redan är fullt vad jag hört. Näääää jag fattar inte. Man kan ju inte lämna barna hemma själva direkt när de inte är över 10år. Stackars lilla Liam vart ska han ta vägen då som är så liten.
Nä jag fattar verkligen INTE!!!! Någon som har förslag??????
Kanske skulle tänkt på det innan man skaffa barn att skaffa barnen tillsammans med någon som är miljonär eller har en stor familj som kan ställa upp o vara barnvakt.................ööööööö det det med miljonär lät ju bra för då kunde de ta jobbet o stoppa upp det (sensur).....
Nu har jag inga miljoner att förlita mig på och det vet jag att Karin inte heller har tyvärr!

****LANSERING AV PARTLITES SOMMARKATALOG DEN 23/4 KL.18.........kostar 50:-   VÄLKOMNA!!!!*****

See ya/

Lite ny design !!

Har ändrat lite färger på min blogg idag och skulle vilja ha lite feedback!!

BÄTTRE????

eller

SÄMRE???

Tänk om det var lika lätt att bygga en hemsida som det är att designa bloggen!?!!

Hare gott//

Ny dator!

Ja då min dator lyckades få en förkylning i helgen är den nu helt död. Går inte ens att få igång den. Sååå typiskt!! Är ju inte så länge sedan Charlie fixade till datorn för det hade pajjat men denna gång ger jag upp. Den har ju ett x antal år på nacken så den har ju levt på övertid sista året.

Det fick bli en ny dator helt enkellt vilket jag också velat ha då den g:a levt sitt eget lilla liv. Har varit duktig att flytta över allt jag laddat ner samt koirt till en bärbar hårdisk men då det var fullt hade jag inte plats för 5 säsonger med Lost som låg i datorn samt de sista kortena jag tog veckan innan så tyvärr gick en hel del förlorat pga den där skitdatorn.

I denna nya fina sak går allt dubbelt så fort samt jag har istället för som i den g:a 250GB har jag nu 640GB.......massor får plats plus att den ska förhoppningsvis inte gå sönder de närmsta åren HOPPAS jag.

Igår jobbade jag 16-20 då Jasmin är hemma med en helrutten mage. Gick relativt bra att jobba men jag kände av tröttheten efter medicinen sista timmen. Jag hade som tur var bilen så jag slapp åka buss då gubben kom hem vid 15:45 så jag kunde åka til jobbet då. Har en Jasmin hemma idag med och då hon måste vara diarre fri 48h så kan hon inte gå till dagis imorgon heller. Hon har inte varit på toa än idag men med tanke på var många gånger hon var på toa igår så kanske det har börjat stoppa upp nu.

Hare gott//



Gött!!

Fick nya schemat idag och det var lite ändrade tider så istället för att jag jobbar till 19:30 och 20:15 så jobbar jag till 18:15 vilket är mycket bättre. Då hinner jag med bussen 18:20 så är jag förhoppningsvis hemma till 19 så jag kan säga gonatt till de minsta och hjälpa Sanna med läxorna.

Tack, tack!

Hade även tur att den veckan jag jobbar 6:45-15:30 är jag fortfarande sjukskriven 25% vilket dom drog av på morgonen så då börjar jag 8:45 istället så då hinner jag i tid då med.
Inte helt fel det heller.

Ringde min snälla syster idag så hon hämtade mig kl.18 när jag slutade och skjutsade mig till kursen så då hann jag vara med en liten stund iallafall.
Lite socialt blev det om inte annat.

Tycker det är så kul med Tussi som ska få kissebäbisar i april. Hon har gått upp 800gr och ser jätte rund ut hon som brukar vara så smal. Hon försöker inte ens att hoppa upp längre överallt för hon känner att magen är tung.
Längtar så. Hela den veckan som hon är beräknad till jobbar jag 10:15-18:15 samt helgen så jag hoppas hon behagar knipa tills natten om så måste för jag vill vara med då hon inte är så fötjust i gubben. Tror inte hon accepterar att han hjälper till tyvärr. Hon är ju lite finkänslig av sig.......eller lite är väl lite klent igentligen hon är mycket känslig av sig lillskruttan.

Imorgon blir Jasmin hemma då hon tydligen har värsta diareen. Hon skrek som en stucken gris när jag lämnade henne på dagis idag kl.10 och hon hade skrikit ända fram till lunch kl:11:15 så de hade fått gått in med henne. Hon tycker inte alls om att mamma jobbar andra tider.

Nä nu ska jag glysa på The vampire diaries........hare gott//

Spotify = Kul

Så typiskt.....satt och skrev massor o så stängde datorn av sig så nu är allt borta.....urk!

Jag satt en stund i gårkväll och letade g:a godingar på spotify vilket var skitkul. Man hittar ju i prinsip allt där. Hittade bl.a Milli Vanilli, Modern Talking, A-ha, New kids on the block, The Pinks, Troll, Dr Alban, Toto och mycket, mycket mer. Helt klart den bästa uppfinningen på länge!!

Jag jobbade första dagen på typ 3veckor i går och den slutade som jag hade väntat med blixtrande huvudvärk. Lyckades få bort det värsta innan kvällen men hade fortfarande ont när jag gick o lade mig. Vaknade tyvärr med huvudvärk så det var bara att börja med tabletter direkt. Lyckades få iväg stora barna till skolan i tid så nu är bara Jasmin hemma som sitter o fiser så det luktar ruttet. Tror inte hon är helt bra i magen idag. Hon har varit lite hängig sista dagarna och haft ont i magen till och från så inte förvånar det mig om hon blir dålig. I prinsip alla på dagis har ju haft magsjukan men inte vi än så länge........peppar, peppar!!

Tittade på mitt schema för april och in i maj o det var inte kul. Jobbar varannan vecka till 19:30 eller 20:15 och de andra veckorna till 17:00 eller 17:30. Har endast en vecka som jag jobbar 6:45-15:30 och då hinner jag inte ens till jobbet i tid då gubben har bilen och jag vägrar att cyckla så länge det är snö ute så får jag åka buss och tidigaste bussen går 6:15 från denna del av staden och är vid jobbet kl.7.
Fick påpekat igår att andra klarar ju det så då vill jag ha lite råd om HUR??? Kan inte trolla fram en till bil eller fler busstider heller så please tell me how??
När jag slutar 20:15 går tidigaste bussen hem 20:50 o då är jag hemma ca 21:35 Känns som jag kommer spendera massor av tid att vänta på buss samt att åka buss.
Gubben tyckte inte heller det var speciellt trevligt då han alltid får ta hand om barna då jag aldrig kommer vara hemma när dom är vakna.
Men vem behöver igentligen träffa sina barn?!?!?! Eller hur håller ni med, det är väll inget kul att träffa sina barn??
Jag hoppas verkligen ALLA fattar att jag var sarkastisk!
Ett äktenskap som var på väg att bli bättre kommer genast gå åt helvete.

TACK!!

Jobbet vill inte ställa upp alls på mig men de tycker att gubbens jobb ska ställa upp o ändra arbetstiden istället så han o jag kan samåka vissa turer................ursäkta men hur dum är inte det. Eller att fritids och dagis ska ställa upp. Alla runt omkring mig ska alltså ställa upp och ändra på diverse tider då jobbet inte kan det. Alltså är det bara jag sor hör hur dumt det låter.

Min tisdagskurs som jag går varje tisdag kl:17-20 kan jag gå på 1gång på ca 7veckor. Fritid vad är det för något, inget jag har i alla fall eller jo det har jag kanske när jag åker bussen eller NEJ!

Jag vet att jag är negativ men jag har lite svårt att hitta det positiva i allt detta. Ja jag ska vara glad att jag har ett jobb men är det verkligen värt det om man förlorar all tid med sina barn?!?!

RSS 2.0