-24 grader.........brrrrrrrrrrrr

Fy faskien vad det är kallt ute. Fick mig en ofrivillig promenad då den där jävla volvon harvat igen. Det var samma visa förra vintern då jag blev stående mitt i nya rondellen vid McD. Denna gång hann jag som tur var inte så långt utan hann svänga in på gatan nedanför oss.

Nu ligger det BARA på 21.3 minus!! Brrrrrrr.....kallt som fan!!

Skulle hämta Partylite paket som kom idag men jag antar att det får vänta då volvon är paj och polon har inget batteri som funkar så den startar inte den heller.........jippi, det är sååå roligt med bilar!!

Julen gick snabbt förbi som vanligt så nu är det bara nyår kvar vilket kommer gå ännu fortare. Har inga planer alls för nyår utan ska bara sitta hemma o uggla med barna.

Snart ska jag åka på kryssning med Cinderella......3-4januari.....ska bli kul. Bara jag utan gubbe och ungar. Blir en minisemester på semestern...haha!!
Jag åker med Partlite så det blir lite konferans också.

Hoppas ni får en trevlig NYÅR!!

SUCK....

Jag känner inte alls för att stressa massor idag men va fan ska man göra.
Måste handla sista julklappen. Vi har nästan tomt i skåpen så vi måste handla. Städa, ja städa hela huset med tanke på att jag fyller på fredag och det kommer folk då och imöra tänker jag inte städa! Har en julskinka på tining som måste fixas i eftermiddag. Sen tänkte jag göra lite mer julgodis men det är ju inte ett måste då det går att köpa en del klara så jag får nog hoppa över det.
Det kommer som sagt folk på fredag och jag tänkte bjuda på smörgåstårta då det är enklare än att baka massor av kakor så jag tänkte förbereda den ikväll innan jag lägger mig för den blir godast när det får stå MINST 1dygn....mumma!!
Efterrätt har jag inte ens tänkt på utan det blir kaffe och en snickerskaka om jag nu orkar baka sådana ikväll!!

Kan inte sluta tänka på lilla Misty......snyft.  Kanske bra att jag har så mycket att göra så slipper jag hinna tänka överhuvudtaget. Hinner kankse inte känna förkylningen som håller på att bryta ut heller.....URK!!

Här kommer lite julhälsningar från smådjuren i huset för de som är en storlek större har jag inte orkat fixat kort på.
Så tack för alla julkort men jag har tyvärr inte skickat några i år.......orka!!







God Jul önskar jag alla//

MISTY = R.I.P

Mistys skador på ögat var för svåra så för att hon skulle slippa lida mer tyckte veterinären att det var bättre hon somnade in.

De sa att man kunde prova opperera bort ögat men att hon troligen inte skulle överleva opperationen då infektionen i kroppen var för allvarlig och om hon överlevde så kanske hon inte skulle klara sig efter opperationen ändå.

Beslutet var lätt.....inget mer lidande.....hon har fått lida tillräckligt.

Nu önskar jag att jag aldrig låtit henne bo någon annanstans än här!!!!!!!!!!!!!!!!!!


R.I.P


Misty är tillbaka....

och tyvärr inte i bästa skick. Kan inte förstå hur man kan ``missköta´´ ett djur så. Kraken har fått gå igenom ett rent helvete under sina 9månader.  För er som undrar så har hon inte bott hos oss de sista 3 månaderna för hade hon gjort det hade hon inte sett ut såhär illa. Tyvärr måste jag bli arg på mig själv för att jag trodde att denna nya familj skulle ta hand om henne men så i HELSKOTTA att de har!!!!!!
Nu hoppas jag att hon ska återhämta sig snart för jag lider med henne när hon ser ut så här. Tänkte först lägga upp en bild men ingen ska behöva se henne så här.....snyft!!

Enligt veterinären har hon fått en regäl smäll mot ögat och med tanke på hur hon ser ut så tror jag det stämmer rätt bra. Hittade även sår på bakbenen var av det högra lite mer illa för hon har ont när hon går....ser lite stel ut.
För att inte tala om alla tovar i pälsen som jag fått klippa bort.....nä jag blir så förbannad när jag skriver om detta!! Förra familjen har inte skött henne väl!!

Tro inte att jag tänker låta henne lida där något mer.  *****KONTRAKTSBROTT***** är vad det är och inte fan är det jag som brutit det.  Jag fick ju åka o hämta henne för att hon skulle få vård!!
Avbetalningsplan finns på kontraktet = Bruttet då ingen betalning gjorts!!
Ta katten till veterinär vid behov = Inte gjort utan JAG fick åka o hämta henne och ta henne till veterinär!!
Hon vägrade att betala veterinärskostnader då det inte var hennes katt för att i nästa stund påstå att det är hennes katt och vi inte kan ta tillbaka henne.........HALLÅ lite schkizo!!!

Hon har ju inte betalat henne och inte kunnat ge henne veterinärvård heller.....nä nu fan får det vara bra med dumheterna. 
Enligt KO:s lagar och regler så är det kontraktsbrott hon gjort så nu stannar hon här hos oss där hon kan få vård.

VILL BARA KLARGÖRA DÅ JAG VET ATT DU KAN LÄSA MIN BLOGG....***INTE DIN KATT***

Kanske skulle skicka dit en kontrollant så inga andra djur kommer till skada!?!?!?!

Misty verkar känna igen sina gamla kattkompisar för de bryr sig inte så mycket om varann men Wizla och hon sitter och morrar åt varann men de har ju inte träffars förut. Håller dock Wizla på avstånd då jag inte vill utsätta Misty för några mer påfrästningar. Gizmo o Misty busade till o med lite förut.......LITE är ordet då Misty gick och lade sig istället. Hon verkar vara väldigt sliten.

I torsdags fick jag min svinspruta och på eftermiddagen var jag till massören.....INGEN bra kombination då jag har så fruktansvärt ont i nacken! Blä!!

Idag ska vi till pappa på lilljul. Ska bli kul att träffa syrrans barn lite.....ja träffa pappa är också trevligt!!
Imorgon blir det Örebro med Therese en sväng.....måste ju handla en julklapp till Jasmin och hämta Sannas julklapp som är beställd.
Inte långt kvar till jul nu och så fyller jag ju år också.......urk!!

JAG ÖNKSAR MIG: Ingen mer dumheter av folk i min närvaro......vilket igentligen är enkelt genom att be dom andra som måste bråka att dra åt hel......     Ja ni fattar!!

ALLA ni andra som stöttar och helt enkelt är bäst önskar jag en JÄTTE trevlig Jul!!

Tror jag avslutar så....trodde jag skulle måbättre när jag fått skriva av mig men tyvärr så hjälpte det inte!








Äntligen.......

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator och fungerar gör den............JIPPI!!!!
Man känner sig allt lite naken utan datorn. Ja iallafall så har den hittat hem nu.

Denna vecka har flackat lite då Saga inte mått så bra i magen efter svinsprutan.....ja jag tror iallafall att det är sprutans fel.
Jag jobbade i måndags och eftersom vi blev beordrade 6h övertid innan söndag så stannade jag kvar 3h redan i måndag vilket var tur för på tisdagen fick jag vara hemma och vabba. Onsdag jobbade jag igen men orkade inte stanna kvar någe efter utan tog en tripp till stan. Hittade massor av snygga tunikor som jag skulle vilja ha med inte med våran ekonomi plus att de flesta kläderna jag hittade fanns inte i min storlek.
Idag torsdag fick jag vara hemma och vabba igen men imorgon blir det jobba av tror jag. Saga verka må lite bättre nu så hon får gå iväg till skolan imorgon.
Eftersom jag har 3h kvar att jobba så får det bli övertid på lördag istället.....man får ju mer betalt på helgen!!


Fick nya ¨ljus¨ katalogen i måndags vilket var JÄTTE kul. Massor av nya saker som jag vill ha och skulle behöva ha för att ha något nytt att visa. Jag får nog snart råna en bank för att vinna på lotteri är ju lönlös men det kan ju bero på att jag nästan aldrig köper lotter kanske :-)

Ja nu har jag uppdaterat en liten smula iallafall eller hur Lennart?!?!?!?!

Hare gott//

RSS 2.0