Tiden räcker inte till!

Har inte hunnit eller orkat blogga på hela veckan. Tiden bara rusar iväg och jag hinner ingenting.

Måndag: kommer inte ens ihåg vad jag gjorde :-)

Tisdag: Började morgonen med att lämna in ett urinprov som visade sig att jag har UVI så det var bara att träffa doktorn o få lite piller sedan bar det av till jobbet. Kompade hem redan vid 14 och åkte till apoteket för att hämta ut medicinen samt ta en tripp på stan där jag träffade på syrran så vi shoppade lite tillsammans. Sedan var det dax att hämta barna, hem och lämna dem för att dra vidare till Degerfors och måla så fort gubben körde in på gården. 

Onsdag: Är vår badhuset dag så fort som attan hämtade jag alla ungar och drog till badhuset. Kom hem vid 19:15 och då var det kvällsmatsdax. Sedan var det bara för barna att gå och lägga sig så jag kunde plasera arslet i soffan. Hann faktiskt dra snabeldraken över golvet en sväng också.

Idag: var det igentligen brasdax men ORKA!! Nej, det sket vi i. Gubben jobbar övertid och jag bara inte orkade ta mig för att åka själv med 3 ungar. Måste ju vila upp mig inför imorgon.
Vi ska ju till Lek och Buslandet imorgon med Persan och Karin. O jag ska ha syrrans 2 tjejer med mig också. Jasmin får stanna hemma för hon får inte plats i bilen men jag tror det räcker gått och väl med 4 skitungar att hålla reda på.

Har lyckats fått ihop 486:- i merförsäljning denna månad.....är riktigt stolt faktiskt. Hade hoppats på att komma upp i över 500:- men jag hade en halvtaskig dag idag så jag lyckades inte riktigt men det är bra mycket mer än jag brukar ha så BRA JOBBAT ÅSA!! :-)



Sanna nästan 4år.


Saga när hon fyllde 3år.


Jasmin snart 3år.


Badbrudarna Juni 2007. Denna pol blev inte långlivad då någon katt lyckade pysa ringen.
Är såååå skönt att det är sommar på G.

Nu ska jag försöka få Jasmin i säng så hare gott // Åsa

Trött på ungar.....................

Jag är så jä.... trött på ungar som skriker och gnäller dagarna i ända. De har tjatat i flera dagar om tivoli men så uppkäftiga och otacksamma som de har varit i helgen så blir det inget tivoli. Synd då jag också ville dit o titta och ta lite lotter.
Saga är värst.....hon gör något dumt och när jag förklarar för henne varför hon fått utegångsförbud så står hon o gnäller vaaaaaaarrrrrfffföööörrrrrrrrrr?????????????  Ja jag undrar varför.   Kan vara för att hon INTE fattar när hon ska ge sig.
O när hon får skäll så går hennes aggritioner ut över stackars Jasmin och så slutar det i att de slåss och båda tjuter.......jippi!!!!
Nä, jag är sååååå trött på detta att jag snart skiter i allting.  Skulle behöva semester från familjen tror jag......ungarna i allafall.

Har varit hemma hela veckan då mitt huvud varit allmänt trasigt men imorgon är det jobbdax och jag ser facktiskt fram emot att jobba synd bara att någon blockerar min sikt när jag kommer tillbaka....URK!! Ja ja det får väll gå, jag får helt enkelt stirra mig blind på dataskärmen :-)

Fick skitlön denna månad igen och nästa lär inte bli bättre då jag varit sjuk en hel vecka.
Har inga ljuspartyn inbokade heller förutom att jag tänkt ha ett vid löningen i maj om någon är intresserad. Finns faktiskt lite reaprylar med i maj som är riktigt bra. Ni kan väll tänka på saken?!?!?!?!

Rensade ur barnas garderob igår för att få plats för sommarkläderna. Tyvärr blev det inte så stor skillnad men jag fick iallafall i lite sommarkläder på hyllorna. Jag höll på HELA dagen tills ryggen inte orkade mer. Fattar inte att det ska ta sådan tid jämt när jag ska göra något.

Idag har jag planerat in att sitta på arslet i soffan hela dagen och inte göra något.  Så jag ska ta o göra det nu!

Detta kanske blir mitt nästa projekt att tattuera över den ros som idag knappt syns....vad tycker ni??????



Hare gott // Åsa

Vill någon byta huvud????

Detta huvud är inte roligt alls.......har haft flera migränanfall och där imellan en massa värk. Detta leder till att jag inte vill jobba för det är inte roligt att vara på jobbet med en värkande skalle.
Planen är att jag ska ta mig till jobbet imorgon för jag har lovat barnen att vi ska åka till badhuset efter jobbet så jag får väll masa mig iväg. Bara hoppas att jag inte vaknar med huvudvärk för den lär inte bli bättre av att bli tvungen att stirra på en smått irriterande gråhårig gubbe hela dagen.....å vad jag ser fram emot att jobba....not!!
Tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt!!!!!!

Nu kom gubben med pizza så jag ska försöka äta lite vilket inte är helt lätt när man mår småilla mest hela tiden av all huvudvärk.......och om ni undrar så NEJ jag är INTE med barn!!  Man kan må illa ändå!! :-)

Hare gott // Åsa

......URK!!!!

Jag städar och barna stökar till sedan städar jag igen o barna stökara till........orkar inte mer nu, jag skiter i allt snart. Är det meningen att man ska jobba halva livet på en arbetsplats som inte tar hänsyn till personalen för 5öre och sedan ska man åka hem för att fortsätta jobba hemma med att städa och tvätta den andra halvan av livet.
Som ni kanske märker har jag defenitivt vaknat på fel sida idag men när jag ändå är igång kan jag fortsätta lite till.

Vi tar det här med de fällda i Piratbyrå härvan. Ja de ska betala en hutlöst massa miljoner och sitta i finkan i 1år medans de som våldtar MÄNNISKOR kan slippa undan det mesta. Jag fattar inte vad samhället är på väg igentligen. Vem fan har de skadat igentligen?!?!?!?!  Nä jag tror att hela värden är på väg åt helvete. UUUUURRRRRKKKKKK!!

Kan min vresiga morgon bero på att jag haft huvudvärk typ 3dagar i rad nu och känner bara för att dra något gamalt över mig. Det är tur att solen skiner i allafall synd bara att det blåser så kallt. Fast hellre lite kyla än regn för jag avskyr regn, barna blir så blöta och geggiga då.

Jasmin igår när hon borstade tänderna. Eltandborsten är jätterolig!!


Idag ska jag till Therese och ha ljusparty. Har inte haft något party än denna månad då det går VÄLDIGT trögt på den fronten för MIG. Verkar som alla andra har flyt men inte jag. Kanske behöver inse att jag är kass som säljare och att ingen helt enkelt vill boka party med MIG!! Synd då jag tycker det är jätte kul. Men det är väl bara tt inse att ROLIGA saker inte SKA existera i mitt liv. 
Tänk om man kunde vinna lite pengar så man kunde känna att det gick att hitta på lite roligt här i livet. Men sådan tur ska man inte ha men det r tur att någon i släkten ändå har haft tur. Över 300000:- på travet delat på 2. Grattis till dig!!!!!
Jag är inte ett dugg avensjuk!! :-)

Igår fyllde Tilde år men hon är hos sin pappa så kalaset blir ikväll. Tyvärr kan jag inte följa med då jag ska ha ljusparty. Stort grattis till dig Tilde 9år. Stora tjejen. Tänkte jag skulle kompensera henne med att ta med henne till Lek och Buslandet när vi ska dit men hon är även den dagen hos sin far så jag får väll ta mig i akt och ringa och fråga om hon får följa med oss. Skulle inte förvåna mig om hennes far sätter sig på tvären och säger nej för det är en sådan skitstövel han är!! :-(    Ska nog kanske ta med Tove också men den damen är ju gipsad efter en vurpa i skogen så det blir nog kanske svårt men jag hoppas hon blir av med gipset innan dess.

Förra helgen var jag o tittade på hundvalpar. De var ju såååååååååååå söta.  6st av 8st har hon kvar nu varav en ska hon behålla. Så små och lurviga.  Men de flesta djurungar är ju söta....ja nästa alla iallafall.

Det var inte lätt att fånga dem på bild då de inte var stilla en sekund.




Från när vi var och tittade på Alcazar i örebro.


En väldigt slö Silver!


Så här ligger han o slöar och njuter varje kväll bredvid husse som klappar på honom!!

Hare gott i solen // Åsa




Snart helg igen....

....ja nästan iallafall. 2 dagar kvar men jag hoppas på att få semester på fredag för jag vill följa med mamma till Västerås och hälsa på mormor. Hon har börjat med strålbehandlingen nu så vi får hoppas att hon blir lite bättre innan det går utför.

Mina barn ville inte på sin dans idag heller så jag åkte dit o meddela att de ska sluta. Har tröttnat på att varje vecka behöva övertala dem att det ska på sin aktivitet. Varför krånla med det när det inte behövs. Har istället bestämt mig för att börja åka till badhuset varje onsdag med barna så de får bada istället. Nånting måste de göra tycker jag och samtidigt får jag bada lite också. De blev superlyckliga över detta beslut så nu finns det ingen återvändo. Det är bara att ta på bikinin det :-)

Har inte hunnit med så mycket denna vecka men vem bryr sig, det blir ju destomer att göra till helgen istället i och för sig, men, men!! Har åtminstone hunnit med att tvätta en maskin med tvätt idag så helt syslolös har jag inte varit.

Ska gå o sussa nu så Natti, natti på er // Åsa

...................

Då var det dax för jobbet igen imorgon......Urk.....har ingen lust alls. Det har varit såååå gött att vara ledig, soeciellt när det varit så fint väder.

Idag har vi varit till Örebro och tittat på Alkazar. Inte för man så så mycket men vi hörde dem iallafall. Införskaffade även lite nya skor till tjejerna på Skopunkten. Saga hade ett par gamla sedan förra året hon sprungit i sista veckan och när jag mätte dem idag visade det sig att det var en centimeter för små men hon har inte sagt något. De fick varsit par nya. Sanna var det inte så lätt att hitta vettiga skort till då hon nu måste ha stl.36 vilket innebär damskor. På damsidan fanns det bara massa klackskor och asfula tennisskor. Efter massa rotande i realådorna hittade vi ett par som får duga så länge. Hon har snart slitit ut dem iallafall.

Imorgon är det även dax för målning igen, ska bli kul. Har så många målarprojekt på gång just nu. Finns så mycket fint att måla.


Hare gott // Åsa

....då var Påsken över!

Hoppas alla haft en riktigt bra påsk!?!!!??!! 

Summering:

Fredagen kändes faktiskt ganska lång men det kan ju bero på att jag var uppe ganska länge.
Var till badhuset för 1:a ggn sedan Sanna var typ 1år. Jasmin tyckte det var jättekul så jag blir nog tvungen att göra om det igen men då får Daniel flja med. Denna gång förljde vi med barnas farbror Micke o hans son Tim (Timpa) som är drygt 2år. Timpa tog sig fram själv i vattnet medans stackars Jasmin fick kalsup på kalsup. Hon kanske lär sig hon med.
På eftermiddagen var vi till barnas farmor på fika där var även kusinen Amelia....sockersöta Amelia.

På kvällen var det dax för mat med  Persan och Lennart på Harrys. Persan o jag började med varsin drink hemma hos mig med ungar som inte lyssnade.......suprice!!  Hann o få i oss ett par lakrisshot också. De kändes i magen!
Sedan bar det av till Harrys för lite käk som också brände ganska bra. Det var chili på ribbsen så jag som inte är förtjust i stark mat höll på att storkna i mellanåt men gott var det.

Vi fortsatte vidare in till statt som hade byggt om sedan jag var där sist.......heja mig vad ofta jag är ute, tror bestämt att sist när jag var där hade de också byggt om :-)
Barbados anläde på scen kl.00.00 och då de byter sågare stup i ett så var det denna gång (tycker jag) en 14:is som stod på scenen.  Det  var ju tur att han kommit ur målbrottet i alla fall för han sjöng bra....hihihi.

Igår var vi hos mamma o käkade mat. Ingen påskmiddag men mat som jag slapp o lagade och gott var det. Syrran var där med familjen också.

Då det var så fint väder beslutade vi att gå till mamma så barna fick gå påskkärringar på vägen dit. Hemvägen var dock inte lika kul då barna var trötta o gnälliga. Väl hemma så tog jag tag i att sopa av altanen då den var full men skräp från väggen som håller på att förfaller. Hann med att städa ur lekerstugan o kratta lite sen var krafterna slut.

Vi grillade till kvällen och tittade på Robinson tillsammans allihopa men Sanna är expert på frågesport gällande allt som är på tv:n så de fick inte titta klart utan åkte i säng kl.21 då hade Jasmin redan somnat.

Avslutar med lite bilder:



Påskkärringar!!

    
Mamma & Jasmin             Gamarna får godis!!       Janne, Tobben, Sverre & Syrran.




Gipsad Tove försöker äta!!



Sockersöta Amelia med pappa P. (från Långfredagsfikan hos farmor)

Hare Gott // Åsa

Vabbat hela veckan...

Det bidde inget jobbande denna vecka. Sanna ville inte till fritis idag heller och jag vaknade med migrän så jag ''offrade'' mig att stanna hemma. Jag lyckades får huvudverken att släppa så nu mår jag ok igen.
Kan inte påstå att jag fått något gjort här hemma denna vecka, nån enstaka tvättmaskin har jag lyckats haft igång men mer är det inte. Har varit i Berget och hjälpt keramikfabriken lite denna vecka vilket har varit kul.

Imorgon måste jag iväg och införskaffa lite påskgodis till några påskägg. Sen kan det vara bra at ha lite hemma om det kommer några skräckinjagade påskvarelser på lördag. Vi brukar försöka bli bortbjudna på påsklunch för att slippa ta emot massa ungar men ingen har bjudit in oss än så den bådar inte gott.

Imorgon blir det Barbados med jobbpolarna....ska bli kul att komma ut lite. Har vi tur kanske det finns nån god pubbuffe att smaka på:-)   Hur som helst så är det trevligt att träffa ''vuxna'' människor då jag bara umgåts med barn nästan hela veckan.

När jag läste igenom lite bloggar här nyss så kom Jasmin och ville titta precis som jag kollade igenom Karins blogg.
Jasmin började direkt och prata om att leka med Emil då hon såg Emils bild. Så nu har hon klätt på sig diverse utekläder och tror att hon ska åka till Emil o leka. Stackars liten. Vi får helt enkelt planera in en dag så Jasmin får leka med Emil.

Påskbild från 2007. Jasmin och Sanna!



Hare gott // Åsa

Tisdag......

Började veckan med att Vabba, så bra gick min plan på att få en hel månadslön. Sanna öroninflammation vill inte ge sig. Vi fick åka till vårdcentralen igår morse och få nytt penicilin då den där jävla kåvepeninet som hon fick för 2 veckor sedan inte hjälpt.  295:- för den nya medicinen. Bara hoppas att skiten hjälper denna gång.

Syrrans stora tjej Tove ramlade i går och bröt armen igen......det är 3:e gågen hon bryter en arm. Som tur va var hon inte hos mig denna gången. Förra gången hon bröt armen så var hon mitt ansvar då hon var här o lekte. Så typiskt, stackars liten. Högern var det också som hon anväder till allt. Lite tröst är att denna gånen var det inte mitt i sommaren som det varit de andra gångerna. Nu hinner hon bli av med gipset innan somarn.

Tanken var att jag skulle jobba imorgon men Sanna vill inte till fritids imorgon heller så jag blir hemma. På torsdag dock får hon nog gå dit om inte mamma kan ta henne. Tänkte jag skulle jogga 1 dag denna vecka iallafall.

Provade att laga en ny maträtt idag igen och denna gång lyckades jag lite bättre. Tyvärr så dög det ju inte till alla i familjen med de som inte ville ha de kunde gå hungriga.
Jag tyckte iallafall det var gott!!

Jag har gått nu i 1 veckas tid med lite lätt ont i halsen men mer blir det inte. Det är dock väldigt iriterande för man går o känner sig halvtaskig. Då är det lika bra det bryter ut så kanske man blir av med skiten sen.........eller med min tur så är jag nog sjuk en månad framåt. :-(

Nu ska jag gå o sussa för jag är enormt trött idag.

Sov gott // Åsa


Fortfarande ofattbart.....

.....fast det gått 14 månader sedan han avled!

     


Idag skulle Heat Ledger ha fyllt 30år!.

Han var en av mina favorit skådespelare!!

För att inte tala om vilken HUNK har var!! :-)

Snyft........






Lite klirr i kassan!

Gick förvånansvärt fort att jobba idag övertid idag. Tänk om alla dagar kunde gå så fort och smidigt. Får trösta mig med att det är bara 4:a arbetsdagar denna vecka sen hoppas jag på att få ta ut en semesterdag tisdag eller onsdag men det lär väll inte hända.
Tänkte jag skulle ta med barna till berget på påsklovs målning.

Har syndat i helden. I fredags ville alla ha pizza så jag fick ¨offra¨ min diet........men jag åt bara en halv pizza så lite duktig var jag. Idag var jag jätte sugen på något gott så jag grävde i frysen o hittade en halv kladdkaka som jag bara inte kunde låta bli så jag tog en bit. Men jag har inte syndat med godis vilket är jätte bra. Jag är ju inte mer än människa!! :-)

Jasmin hade tydligen trillat bakåt i dag och slagit i huvet rätt så regält i en tröskel så hon har en gigantisk bula i bakhuvet. När jag skulle byta blöja på henne var hon ledsen för det gjorde så ont bak i huvet när hon låg på skötbordet. Bara hoppas att hon kan sova i natt. Hon somnade tidigt idag redan kl.19. Hon var jättetrött hela eftermiddagen och höll på o somna i soffan flera gånger.

Jag vill/skulle behöva åka till Ullared men jag hittar ingen billig bussresa inom SNAR framtid. Är det någon som vet någon bussresa?? Eller är det någon som ska åka bil som man kan hänga på??
Sanna och Jasmin behöver vår jackor. Sen behöver alla barna ha massa nya underkläder.
Vårjackan som jag är ute efter finns bara i Ullared vad jag vet eller ja den finns på tradera också men fan vill betala nästan 3 dubbla priset. Märeket är On The Peak och är suberbra. Jag köpte själv en sådan jacka i sommras när vi var iväg Daniel o jag och den är verkligen jätte bra.  Saga fick också en som är brun med lite rosa, jättefin!

Sannas jacka som hon fick för 2år sedan har hon lyckats ha sönder dragkjedjan på annars är den hel så det är bra kvallite på den. Jag bara orkar inte byta dragkjedja på den!

Tja vad man ska hitta på till kvällsmat, börjar på att bli bra hungrig. En ful ovana är att jag/vi alltid äter kvällsmat så sent vilket jag hört inte är bra. Man ska tydligen inte äta efter kl.18 på kvällen.

Ja ja jag ska iallafall gå ta mig något o äta och titta på några avsnitt av NCIS.....Heja Abby! (Pauley Perrette som hon heter på riktigt) Hon är ju supercool. Hon fyllde 40bast i slutet av mars......jag trodde hon var typ 25-30år max. Hihi!!

Hare gott // Åsa

Övertid imorgon!

Denna helg gick väldigt fort. Kan bero på att jag erbjudit mig att jobba övertid imorgon. Ska jobba mellan 9-14 så det är bara 5h.

Idag har jag spenderat mestadels av dagen med att städa.....jippi!! Gjorde total röj på barnas rum så nu är det rent i en dag eller kanske två.

Har värsta huvudvärken idag igen......snart hugger jag av huvet på mig själv för nu har det varit mycket huvudvärk sista veckan.
Har även haft lite lätt halsont i några dagar men mer har det inte blivit. Bara hoppats att jag inte blir sjuk för jag tänkte satsa på en hel månadslön denna månad.

Nä jag orkar inte skriva mer så jag får skriva imorgon istället.

Hare gott // Åsa

.....imorgon är det äntligen fredag!!

Ska bli så skönt med helg. Helt otroligt att jag har jobbat hela veckan utan att vabba.....kors i taket!!
Peppar, peppar (eller Persans huvud...hihi) så hoppas vi på att få jobba hela dagen imorgon också.
Ska i o för sig jobba övertid på söndag så helgen blir väldigt kort men lite extra pengar är ju aldrig fel.

Idag kom de nya produkterna från PartyLites sommarkatalog som jag hade beställt. De var superfina allihopa
o gott luktade också. Så Persan du bara MÅSTE ha ett party!?!?! :-)

Har plockat undan lite vinteroveraller idag och plockat fram några vår jackor och självklart så måste det inhandlas
lite nytt då Sannas enda vårjacka har dragkjedjan gått sönder på. Det är alltid kul att få shoppa men tyvärr så finns
det inte ekonomi att handla kläder för denna månad så hon får klara sig tills barnbidraget kommer. Muntert värre var
det när jag sa det till henne.......hon vill också ha en vår jacka så självklart slutade kvällen för henne i massa tårar men
vad ska jag göra! Typiskt!

Har haft huvudvärk för andra dagen i rad så jag känner mig lagomt mör i huvudet. Det blev inte bättre av att jag fick flytta på min bord på jobbet idag så nu sitter jag mitt i smeten vilket inte är kul med allt surr runt omkring. Lär inte vara sista gången med huvudvär där inte.

Lagade en ny maträtt idag igen och denna gång tog jag inga bilder för det såg inte så aptitligt ut när jag väl var klar.
Det var inte äckligt men det var inte överdrivet gott heller så vi får nog justera det receptet lite om det ska lagas igen.
Har varit jätte duktig denna vecka och inte ätit en enda godis eller kaka. Har hållt mig till någorlunda sund kost.
Nu gäller det bara att klara av typ 6månader till så jag verkligen kan gå ner dessa 15 kilo för mycket jag bär på. URK!

Imorgon skulle L komma till jobbet. Hon har varit hemma sjuk hela veckan så det har varit väldigt tyst på jobbet o för
o inte tala om väldigt lite spydigheter!! Hahaha!! ;-)   Ska försöka komma ihåg att ta med hennes ljus. Har stält dom framför ytterdörren så jag ''borde'' inte glömma dem.

Nänu ska jag ta o sätta på ett avsnitt av NCIS. Måste ju bara se minst ett om dan!

Vi ses och höres.....hare gott // Åsa

Just det.....inte för jag tror att han läser detta men Grattis Magnus på födelsedagen!
Brukar skicka ett grattis sms varje år men i år känner jag inte för det så detta får duga :-)


RSS 2.0