Snart semester!!

Bara en vecka kvar nu till semestern.............göööööööött!!
Kan ju hoppas att det fortsätter vara fint väder så att man får känna på en riktig semester.

Var o tattuerade mig igår.................aj! Gjorde jävligt ont men ska man bli fin får man lida pin....typ!!
Tog 1½ timme och efter 1timme höll jag på att tuppa av. Usch vad läskigt det var att bara bli helt svimmfärdig helt plötsligt utan förvarning. Fick lägga mig ner i 10 minuter så var det bara att köra igen.
Bilder kommer inom kort. 


Har ni hört om han som skulle leva för evigt och sov i tryck kammare.........han fick hjärtinfarkt och dog vid en ålder på 50år.
Japp, Michel Jackson är alltså död. The king of pop is dead
Saknad av vissa och hatad av vissa!!     R.I.P

Imöra fyller mellan trollet 6 år och planen är att åka till stugan hela dagen och grilla o bada. Ja barna får bada, jag mitt klappträ får ju inte bada på flera veckor eftersom jag tattuerat mig. Planering vad är det för något. Nästa tattuering blir i december. Ska tattuera foten då.

Igår var Silver borta hela dagen så jag trodde han blivit påkörd men han dök upp jämt efter 21 så då kunde jag slappna av igen. Hade värsta sinariumet i huvet!! Idag har han hållt sig runt huset än så länge.

Nu ska vi åka och införskaffa lite kalas prylar till Saga barnkalas på söndag.

Släkt och vänner är välkomna på fika den 5/7 kl.16 för att fira både Saga och Jasmins födelsedag!

Trevlig helg allesammans!

Coop Forum Karlskoga = IQ befriat

Jävla nötter till personal i shop express kassan. VARFÖR tar de ''vanliga'' kunder i den kassan. Är det shop express så är det shop express och inget annat..
Blev förbannad och kläckte ur mig att varför har de en shop express kassa om de ändå tar vanliga kunder, det finns ju andra kassor till dem.....då säger hon i kassan......ja men det förstår inte de kunderna..............ööööööö det är väll ändå upp till den i kassan att tala om för de vanliga kunderna att denna kassa är endast shop express och hänvisa dem till de andra kassorna!
Hallå vakna personalen!! Nästa gång jag är där ska jag vara en riktig bitch kund och tränga mig för i kön om det är vanliga kunder framför och sedan ska jag begära att få prata med chefen och gnälla lite på han/hon också.
Det heter ju shop express inte snigel shop!!!    Blir sååååå förbannad!!
Händer typ varje gång man är på coop här i stan......det funkar ju i örebro så varför ska inte personalen i karlskoga klara av detta.
Nog om detta!!

Kan inte påstå att det blev något midsommarfirande men vi hade trevligt ändå med våra barn. Spelade lite PS2-Robo Jam med tjejerna så vi hade kul.
Igår var Jenny, Charlie och Elvis här på middag vid 15 tiden och de var kvar ända till efter 21. Det var jätte trevligt.  Barna spelade Robo Jam med Elvis som aldrig spelat det så han fick stortryk men roligt hade de.



Här kommer några bilder från förra helgen när vi var i Eskilstuna djurpark.






Just det....från i fredags så har vi nu 4st utekatter. Silver har smitit ur selen så många gånger sista veckan så jag satte på han dubbla halsband och släppte ut han. Först så smöga han iväg och när han insåg att han var fri så galopperade han iväg så fort han kunde. Typ 4 timmar senare dök han upp igen när klockan var 22.30. På lördagsmorgonen släpte vi ut han igen och nu håller han sig mestadels runt omkring men å andra sidan har det regnat en del så han har mest suttit på trappan. Jag är rädd bara att han ska bli påkörd eller skadad på något sett.

Imorgon är det jobbdax igen och jag kan säga att det skulle inte vara fel att få ta semester redan nu för jag har INGEN lust alls att jobba.

På lördag den 27 fyller Saga 6år och 2 veckor senare den 11 juli fyller jasmin 3år. Vi tänkte fira trollen helgen mitt i mellan så vi kan ha deras kalas tillsammans.
Fredagen den 10 juli är det dax för begravning som jag INTE ser fram emot. Usch...jag avskyr att gråta.

Hare gott//


Älskade mormor!!

Jasmin hade jättehög feber mest hela helgen. När vi var till eskilstuna i lördags låg hon i vagnen hela tiden och var helt utmattad av febern. Tanken var först att vi inte skulle åka men när hon väl vaknade vid 10 tiden i lördags så började hon prata om djuren vi skulle titta på så det var bara att sätta sig i bilen det. Vi hade tur med vädret nästan hela dagen. Mulet men inte regn förens vid 16 tiden och då hade vi gjort det mesta redan. Vi såg en massa djur som vi inte sett förut när vi varit där då det alltid annars är så varmt men denna gång visade de sig hela högen.  När vi kom hem låg jasmins temp på 41 grader vilket inte gick ner förens på söndag eftermiddag. Idag har hon varit feberfri så imorgon blir det dagis. Tanken var att jag skulle jobba imorgon men jag känner att jag inte kommer att orka med minsta griniga kund så jag kommer ligga hemma utan barn och tjuta mest hela dagen.
Fick ikväll beskedet att mormor ''äntligen'' hade somnat in. Med äntligen menar jag att hon nu slipper att lida längre. Tyvärr gjorde inte det att beskedet var nåot lättare. Mamma har suttit och vakat över henne i nästan 2 veckor så mormor gav inte upp lätt.

Har gråtit så mycket så det känns som huvudet ska explodera.
Hon har det iallafall bättre nu utan all smärta och elände.  Vila i frid älskade mormor.

så var det helg igen!!

Ja då var det helg igen. Jag har inte haft ork eller lust att blogga denna vecka.
I onsdags var det ljusparty vlket var rätt lyckat. Synd bara att det  var flera som inte ens orkade svara Nej Tack i ett sms tillbaka. Blir sååååå tröööött!
När jag skulle börja med partylite så frågade jag om det var någon som skulle kunna tänka sig att ha mig som konslut istället för Eva och jag fick svar ja men tyvärr så är ju inte fallet så nu så nu skiter jag i Partylite över sommaren för det är ju inte en jävel som vill boka mig ändå. Blir dock mest synd om Eva för om inte ett visst antal av hennes konsulter säljer för en viss summa varje månad så kommer hon också bli tvungen att bli konsult igen istället för ledare. Synd då hon jobbat så hårt med detta.

Härromdagen var det klart med löneförhandlingarna på jobbet. Denna gång har Unionen tiggt om att man ska gå ur facket så idag ringde jag och sa upp medlemskapet. Ska bara vara med i A-kassen.
De har fokuserat sig på nyanstälda denna gång så en person som kommer ny in på Transcom och är över 22 ½ år får en ingångslön på 16800:- vilket är MER än vad jag har i lön idag efter 13 år på Transcom. JÄVLA NÖTTER!!!!!
Hatar Unionen!!!!!!!!!!!! Transcom hade inte så mycket att säga till om denna löneförhandling tyvärr men jag antar att jag inte hade fått bättre lön även om de haft det.
Det är helt otroligt. Ska man behöva säga upp sig och hoppas på nyanställning istället.
Jag har 13 års erfarenhet (minus mammaledighet) på transcom som inte är värt någonting. Helvetes jävla skit företag!!

Imorgon var planen att åka till Eskilstuna Zoo (med Unionen) men det ska bli massa regn så jag har ingen lust alls. Vi har bara betalat 100:- för biljetterna till djurparken så vi överlever nog om vi inte åker. Synd om barna bara då de sett fram emot detta i flera veckor nu.

Just nu sitter trollen och spelar ap-spelet.



De är så koncentrerade. även jasmin fast hon inte får vara med.

Köpte minneskort till sannas mobil förra helgen. Jag la över alla bilder hon hade i telefonen på datorn och jag var bara tvungen att göra ett litet kompis kollage åt henne.




Nä nu ska jag ge mitt minsta troll lite välling och en stor skopa alvedon. Daniel tyckte hon var varm så jag tog tempen i örat på henne och hon hade 39.3! Upps!!

Ha en trevlig helg allesammans//

vart tog helgen vägen??

Svisch så var helgen slut och en ny arbetsvecka på G.  Kan inte påstå att jag hunnit med värst mycket i helgen. Idag har Jasmin, Sanna och jag varit och shoppat i örebro. Sanna fick en jättefin och dyr klänning till skolavslutningen. Det var inte lätt och hitta något extra fint som Sanna ville ha men tillslut så hitta vi en. Hittade även lite på rean som passa perfekt att lägga i ett paket till Saga när hon fyller den 27 juni.
Hittade även ett par tunikor till mig själv men Jasmin blev utan idag. Vilket i och för sig inte gör något då hennes garderob är fullproppad.....hihi. Älskar att shoppa kläder. Fick sms i fredags att Me and I kläderna kommit men de har jag glömt att hämta ut. Ska försöka göra det sen när Daniel kommer hem. Han är och hämtar Saga som varit hos farmor sedan kl.12 igår. Det var på tiden att hon fick sova borta. Det är jämt sanna som sover över hos diverse kompisar men saga får inte det än så hon får nöja sig med att sova hos farmor och mormor.

På tal om mormor (min mormor) så har jag lite dåliga nyheter. Läkarn har gett henna max 2veckor vilket det redan snart har gått en vecka så jag går på helspänn hela tiden och så fort telefonen ringer håller jag på att få hjärtstopp.
Hade verkligen hoppas på att få ha henne kvar ett tag till men GUBBEN där uppe  ville något helt annat.
Nä.....jag orkar inte tänka på det just nu!

Som jag skrev i tidigare inlägget så fick P. och Therese massa valpar här i veckan. 8st blev det så de kommer verkligen ha fult upp om ett par veckor.  Ni måste ju titta på bilderna hon lagt upp på sin blogg de är ju för söta.  jag har länkat  till Therese  blogg. 

Igår satt jag och tittade på tv hela dagen. Daniel var till Mantorp på folkvagnsträff (BugRun) så jag fick sova själv i natt. Kan säga att jag sov inte alls bra.

Glöm inte: Ljusparty Onsdag kl.18 hos mig!!!


...mera värre!!

Det blev 8st valpar. 4 utav var sort!!

Vart tar tiden vägen??

Tiden bara rinner iväg. Jag hinner inte med någonting. I måndags jobbade jag till kl.17 sedan bar det av en snabbis till Therese för att kolla lite Me and I kläder för att sedan vara på PartyLite möte kl.18.30. Kom hem kl.21 och då var det bara att sätta på TV:n för att titta på Cityakuten eller bara sätta på. Parabolen hade ballat ur så efter 5 minuters mycket aggresivt försök att få igång den gick jag upp och satte på tjejerna tv istället. Fick igång parabolen sen, vet inte vad det var för fel.

Tisdagen slutade jag redan 14.30. Sedan sprang jag en sväng på stan för att sedan åka o måla kl.17. Kom hem vid 21 tiden och kunde inte varva ner direkt så jag gick inte o la mig förens vid 23.30.
Har gått ner i tid igen så nu kommer jag att sluta vid 14.30 hela juni. Hade tänkt att gå upp i tid igen från 1juli men vi får se. Har ju mått lite små taskigt sista tiden så det är superskönt att sluta tidigt.

Onsdagen var jag och barna till badhuset efter jobbet. Det var skönt att slappa lite i den varma bassängen. Kom hem vid 18 tiden och då stod Daniel och lagad Tacos. Mums!!

Idag har jag mest flängt fram och tillbaka. Jobbade mellan 7.30-8.30 sedan Kl.9 lämnade jag Ronja hos veterinären för kastrering för att flänga tillbaka och jobba några timmar innan det var dax kl.13 och åka hem o hämta Silver och Tussi. De skulle med till veterinären när jag hämtade Ronja för att få en varsin kattpestspruta. Kalaset hos veterinären gick på BARA 1300:-........jag som inte visste vart jag skulle göra av alla mina miljoner :-)

Nu ligger Ronja i soffan och sover en stund. Hon tror dock att hon kan göra vad som helst så hon försökte själv lite vingligt hoppa upp i soffan.......inte bra. Hon vet inte riktigt hur hon ska ligga för stackars magen.

Daniels bror P. och Therese  har idag fått tillökning i familjen.......ja vovven i allafall. Diva har fött lite bäbisar. Sista jag hörde var det 5st men vem vet det kanske fanns fler där inne.  Veterinären hade sagt att det var 2st, jo tjena vad fel han hade. Vet några som kommer ha fullt upp framöver.......hihi, Kram på er!
Ska bli spännande och se hur de ser ut. Har aldrig sett  så små valpar förut så jag hoppas att jag får komma och ta en titt sen när de fått ögon.

Nä nu ska jag ta fram mitt senaste virkprojekt och se om jag kan bli klar. Tänkte Milla skulle få den i 1års pressent, ja det vill säga om den passar ja för det är inte o ge sig fan på.

Hare gott!!

Just det, glöm inte LJUSPARTY PÅ ONSDAG 10 JUNI KL.18 hos mig!  Det finns ju Kiwi-jordgubb i sommarbladet!!!!!!

RSS 2.0