Kattutställning!

Igår var det dax att se hur en kattutställning går till så vi var in till Örebro för det var utställning i conventum arena. Det var jätte kul att se alla dessa katter. Tyvärr så är det väldigt många som inte har skyltar vid sin bur vad det är för kattras utan man fick leta i katalogen som man köpte när man dick in på utställningen. Är man inte upplyst om kattvärldens alla koder hit och dit så gick det inte att tyda katalogen så man ska inte tro man kan gå på kattutställning och veta vad det är för katt i buren.

Nu har ju jag/vi lärt oss en hel del så vi kunde ta reda på vad det var för katt plus man har lärt sig skillnaderna mellan raserna men i vissa lägen så skiljer det inte mycket på en maine coon och en storf norsk skogskatts hane så helt lätt var det inte.

Vi var inne idag med och tittade då det var nya katter idag. Man kunde bara ställa ut sin katt en av dagarna så fler kan vara med. Pga av väder gjorde det att det var väldigt många tomma burar vilket retar mig lite då vi inte hann anmäla oss i tid då det vart fullt direkt.
Vi ska anmäla oss till utställning i Lidköping den 17 april med både Wizla och Gizmo. Måste se till att göda upp Wizla ordentligt till dess.

Idag betalade vi och skickade in pappren för vårat stamnamn.........bara vänta och se om vi får det vi ville ha i 1:a hand. Kan ta upp till 8v innan det är klart så det är bara att vänta de.

Imorgon kommer Karin tillbaka till jobbet............ska bli sååååå kul att ha henne tillbaka.

Nä nu är det dax att sova så man orkar upp imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0