blir sååååå trött!

Silver har inte fått varit ute mycket alls och när han varit det har han haft koppel. Nu råkade han gå ur selen och har traskat runt i ca 1h fri här ute och genast får man höra från grannarna som INTE själva har katt att han bajsar i deras sandlåda...................ö ok men spruta vatten på han då om ni inte vill ha han där, hur svårt kan det vara.
Tror inte ens att det är Silver som är skyldig då det finns flera på våran gata som har katter som är ute jämt.
Men va fan skyll på Silver vet ja.
Daniel håller på för fullt ute idag och bygger på kattgården så vi kan få den klar så kan de inte klaga på oss sen i allafall.
Den andra grannen har en stor fet katthane som brukade komma in på våran gård men han har lärt sig någerlunda att hålla sig borta annars blir han blöt. Finns inte mycket annat att göra än att spruta vatten på dem så lär de sig snart att dit ska man inte gå.
JAG kan inte göra mer åt att Silver sliter sig och traskar in på deras gård. Försöker ju iallafall o ha han kopplad men det hjälper ju inte alltid tyvärr.

Idag har jag fixat smörgåstårta tills imorgon när vi ska till syrrans stuga och fira henne och Sanna. Går så himla fort och är smidigt att göra smörgåstårta själv. Kostar ca 350:- att göra en stor smörgåstårta som nog räcker till ca 20 pers.

Nu ska jag ta o käka lite.

Tittut!


Hare gott//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0