Kattsnack!

Vi har ju köpt en ny avelshona.......S*Sagofabriken's Filippa K och hon är SVARTSMOKE!
Jag är bara sååååååååååå nöjd att jag hittat denna bedårande flicka. Rastypisk och ljuvligt temperament!





Ska bli så spännande att se henne växa upp till en fin avelsdam. Som ett litet plus är hon brorsdotter till våran Gizmo vilket känns extra kul att få avla på hans linjer. Hon växer så det knakar och väger redan 3.1kg och är 4½månad bara. Våran lilla Arwen som är 10½månad har stannat av helt i vikt och väger bara 3.4kg så snart har Flippis gått om henne i vikt.



Verkar lovande viktkurva för Flippis men Arwen behöver upp minst 1kg helst 1.5kg.

Älskade Wizla har lagt på sig massor efter 2kullar och nu äter p-piller så från 3.8-4kg ligger hon nu på 5kg och ser nu ut som en Maine Coon och inte ett benrangel. Lova har också lagt på sig sedan hon sattes på p-piller och ligger på 5.6kg istället för 4.6-5kg. Lova däremot får inte gå upp mer för hon ser lite för rund ut då hon inte är lika lång i kroppen som Wizla.


Taggen älskar kattungefodret och börjar också bli lite för rund med sina 7.6kg.
Taggen var iväg och träffade flicka förra veckan S*Argydjans Fideli Marie (www.gyllenstralens.se) och nu får vi vänta och se om han lyckats. Spännande!



Hos Gyllenstrålens hittar ni också SE*TreTroll's Iceman och SE*TreTroll's Tiana!!
Iceman eller Manne som han kallas av oss ska få äran att para sig med Filippa när tiden är inne. Manne är bara för vacker och väger redan 5kg fast han bara är 6månader.



Iceman har blivit EX1 och BIV några gånger på utställning. För er som inte vet vad det innebär så är det mycket bra resultat. Denna man kommer gå långt tror jag!

Ha det/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0